Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (439)

plakát

Temný případ - Part 1 (2024) (epizoda) 

S klidným svědomím končím po prvním dílu. Nechápu, proč se vztahovka typu "Ulice" musí odehrávat ve tmě na Aljašce, kryta komickými  horrorovými prvky a rádoby detektivní zápletkou. A jestli vraždila a všechny ty "hrůůůzy" měla na svědomí mlha zjevující se jednou za 100 let nebo bosonohý bezďák nebo... (to je vlastně jedno, možná se to ani pořádně nedovíme) je mi fakt úúúplně jedno. Nechám si v sobě vzpomínku na neskutečnou jízdu v první řadě se skutečnými detektivy a s Alexandrou Daddario... :-)

plakát

V letu (2024) 

Všechno špatně, 1* jako varování před ztrátou času a iluzí.

plakát

AKA (2023) 

Jedna hvězda za bývalou United hvězdu č.7, jinak si z toho filmu nepamatuji nic, raději...

plakát

Bastard (2023) 

FILM. Konečně zase jednou FILM, kde všechno funguje, nic netrčí a vše do sebe zapadá. A těch pár klišé či troška toho patosu? Nejsme roboti, jsme lidé a to vše do života patří. Jinak bychom jenom žrali, spali a posléze umřeli. Technická na závěr. Doteď jsem netušil, jak vzrušující může být pozorování klíčení brambor.

plakát

Bod obnovy (2023) 

NUDA. Ano, ve snaze se podobat velkým filmům se jim to místy i podobalo, bohužel zůstalo jen u toho napodobování, které se částečně i dařilo, ale jako film to dohromady nefungovalo vůbec. Jo, a byla to nebetyčná NUDA. To už jsem říkal? Tak sorry. My tohle prostě neumíme. Dvě hvězdy za snahu a hrdinný boj s větrnými mlýny. Jinak? NUDA.

plakát

Bratři (2023) 

Aby to bylo výborné, něco nehmatatelného tomu chybělo, něco, co lze cítit, ale nikdo neví, co by to vlastně mělo být, Ale jinak, zatím dobrý...

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Tahle sága mi přinášela zábavu přes 40 let !?!!. Někdy ve formě vrcholné, někdy méně, ale pořád bavila a přinášela čiré dobrodružství v půvabně staromilském hávu. A díl poslední? Všechno jednou končí a tohle bylo dostatečné důstojné rozloučení. A zase pobavilo :-)

plakát

Infiesto (2023) 

Blbost na úrovni našich okresních kriminálek.

plakát

Ještěr (2023) 

Zpočátku velká očekávaní, ale nakonec z toho vylezla takový ta průměrná detektivka, neříkám že špatná, ale výborná taky ne. Za mne se opět na Netflixu nic zvláštního nestalo. No a s tou spletitou sítí kriminálních aktivit je to jako s navigací v mém autě, když mi říká do pravoúhle zatáčky zahněte mírně doprava...

Ovládací panel

Fanklub

(1)