Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (13)

plakát

Hercules (2014) 

Skvělé závěrečné titulky.

plakát

Why We Ride (2013) 

Dokonalé zpracování, perfektní zvuk a ohromující záběry, při kterých Vám běhá mráz po zádech.

plakát

Tak fajn (2012) odpad!

Rozbrečela jsem se jak to bylo hrozný a nedalo se na to dívat, ...

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Totální sračka. Celý je to poskládaný ze starých vtipů, takže je to dost předvídatelné, co se stane.

plakát

Viva High School Musical Mexiko (2008) odpad!

Fotbal, fotbal, fotbal. Jen ten fotbal. Fotbal, fotbal, fotbal. Jen ten fotbal. Fakt nechci tu zpívat a tančit jak vůl já chci hrát si jen svůj fotbal... Tak co to je.

plakát

Sladký život - Film (2011) (TV film) 

Většina věcí mi nedávali vůbec smysl, třeba když byly "propojeni", to jako třeba, když jeden masturbuje tak druhý cítí to stejné? Zapomínali i na ty "schopnosti" během nějaké akce, jakoby je nikdy neměli. Film mě nějak vzlašť teda nezaujal, navíc, některé scény byly dost přehnané (viz Debby na konci s tím provazem) nebo nesmyslné, když ten "zlej" borec je chtěl zničit a ještě jim to říká a oni tam jen stáli a koukali na ruce.

plakát

Violetta (2012) (seriál) odpad!

Čím dál horší seriály, ... Na tohle už se vůbec nedá dívat, je to hloupost a pro mě to znamenalo i ztrátu času. Přehnané hraní jak ve starších filmech a strašně stupidní příběh, který je teda provázaný na další a další díl. To z toho možná dělá seriál. Podle mě tím jen vymývají dětem mozek z hlavy.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Nezapomenutelné hlášky, hrdinové, navzdy v mem srdci. Miluju, jak si ze všecho dokáží udělat srandu a to tim jednoduším propracováním postav, (vizuálně), obdivuji ty různé nápady, třeba sraní pusou a tak podobně, :D!

plakát

Školní výlet (2012) odpad!

Ehm, .. Co to je? Myslím, že kdyby se při natáčení začala hořet kamera a na další neměli by mě mohli ušetřit takového filmu. Parta důchodců, jak zábavné a do toho ještě hrozně "talentovaný" herec, Jan Bendig. Už by to měl někdo zastavit. Dnes u nás dostane roli každá nula. Jenom čekám, kdy mě přijde scénář.

plakát

Megamysl (2010) 

Další skvělý animáč, plný zábavy a dokonce i skvělé hudby. AC/DC? Skvělá volba! To má snad už jen Iron man. Bavilo mě, jak ukázaly, že bez protivníka to nemá smysl a to taky platí i u většiny filmů.