Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (12)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Pokud DiCaprio dostane za tento výkon oscara, je to zcela adekvátní, jelikož předvedl další z fantastických hereckých výkonů. Další z velkých kladů je skvěle zahraná postava neodhadnutelného záporáka Fitzgeralda Tomem Hardym. Z filmu jsem ale celkově zklamaný, jelikož tento námět "zmrtvýchvstání" natáhnout na 2,5 hodiny byla dle mého chyba, která se vymstila jelikož celkový dojem z filmu: je úmorně dlouhý, až místy nudný. Tudíž skvělé herecké výkony 5, medvěd 5, krásná zimní příroda 4, koncept filmu 2 - výsledná 4.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

První série naprosto dokonalá, plná hlášek, které nemají chybu a druhá série už je poněkud poslabší a za každou cenu. Nicméně epizoda z druhé série zlatá ledvina o pracovním úřadě si zasluhuje medaili.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Skvělý seriál na relax a odpočinek. Neustálé handrkování postav, obzvláště Neilse a slečny Babcock i dalších postav z rodiny Fran Fine vedou občas k záchvatům smíchu, což je u komedie maximální naplnění představ.

plakát

Nejlepší člověk (1954) 

Myslím si že tento nadčasový film byl nepochopený a proto má celkově slabší hodnocení. Hlavní postavou totiž není pouze Vlasta Burian jako tomu je ve všech jeho filmech, ale téměř každá postava, která se ve filmu vyskytne. Kdokoliv kdo zažil vesnické prostředí a zná typické figurky takových oblastí tak si je okamžitě spojí s postavami ve filmů, čímž se mu poskytne skvělý zážitek. Skvělé osazení neznámých herců, kteří vytvořili naprosto přirozenou a dokonalou podobu tohoto prostředí!

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Jedna hvězda a to jen kvůli kdysi "dívatelným" zápletkám velmi starých dílu, několik let zpátky, jinak momentálně díky hereckým výkonům takřka každého, který se omylem dostane na scénu je to odpad...

plakát

Pond Life (2012) (seriál) 

Vtipný prequal k 7 sérii, vidím v minisodách budoucnost a rozhodně stojí za zhlédnutí, jelikož se v nich vyskytují spoustu scén, které poté obohatí prožitek z dílů.

plakát

Pán času - The Day of the Doctor (2013) (epizoda) 

Natočit díl seriálu, který má nějakým způsobem završit dosavadních 50 let, naplnit očekávání fanoušků různých inkarnací doktorů a ovlivnit následující dění seriálu je téměř nereálný a zcela jedinečný počin, kterému Moffat čelil. Přes náročnost tohoto úkolu si myslím že se to povedlo na jedničku a skutečný fanoušek jak nové tak i klasické éry by měl být nadšen. The day of the doctor je jak tímto výročním speciálem 50ti let, tak třetí částí quadrologie (...of the doctor), které svým dějem silně ovlivní celý seriál v následujících sérií. Dalším velkým pozitivem dílu jsou dialogy a scény s hlavními doktory, kteří zde hráli, jelikož jsou zkrátka úžasné, zábavné a velmi uvěřitelné. Obzvlášť pojetí časové války a "Doctor No More" zapomenuté neznámé inkarnace, kterou hrál naopak velmi známý herec John Hurt byl úžasný nápad, který sloučil klasickou éru s novou. To vše v zamotaném a zcela epickém provedení, tleskám.

plakát

Pán času - Doktor, vdova a skříň (2011) (epizoda) 

Bohužel tento vánoční díl se až moc snažil napasovat do pohádkové sféry (znovu-shledání rodiny) a tak je celý příběh trochu slabší. Jak násilné napodobování Narnie, tak dřevění nepřátelé, kterým Doktor se svým sonickým šroubovákem čelí.

plakát

Pán času - Sněhuláci (2012) (epizoda) 

Jeden z nejlepších vánočních dílů vůbec. Skvělá práce s postavou doktora co by "I don't care about universe doctor" v podání Matta Smithse je fascinující, až pomalu škoda že se vrátí do akce tak brzo. Jinak povedený scénář a skvělé uvedení další hlavní postavy typické pro Moffata. Uzavřený Doktor, suverénní viktoriánská chůva Clara, Paternoster gang, nový záporák Great inteligence a sníh v atmosféře viktoriánského Londýna je skvělá kombinace, která udělala tento stý díl nové série zcela jedinečný.