Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

Skyfall

Skyfall (2012)

Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších bondovek společně s Casino Royale. Danile Craig je pro mně nejlepší Bond, nevím, jestli bych si dokázala zvyknout na jiného. Tenhle film jsem hltala od začátku do konce, jen s paní M mně to překvapilo, nečekala jsem to, ta byla ve své roli taky skvělá.

Hra na utrpení

Hra na utrpení (2008)

Nejvíce se mi líbil ten příběh s tím klaunem, to mně opravdu mrazilo, dodnes, když je tma, tak se bojím, že ho najdu sedět doma v křesle :-) Ovšem škoda, že se fil nenesl celý v takovém duchu. Více okamžiků, kdy bych měla husí kůži už tam bohužel nebylo, ale zkouknout se to rozhodně dalo. A ten šílený smích toho psychouše....

Smrt přichází v bílém

Smrt přichází v bílém (2003)

Tento film jsem chtěla vidět, jelikož spadá do mé oblíbené kategorie (horor a ještě k tomu duchařinka). Po zkouknutí se rozhodně zařadil mezi mé nejoblíbenější. Má úžasnou ponurou atmosféru, kdy nevíte, co, kdy, či odkud na Vás něco vyskočí. Úplně jsem se ponořila do děje. Konec taky mile překvapil. A vtipné hlášky, které tento film rovněž obsahoval, pobavily. Tomuhle počinu jsem se nebála dát 5 hvězd a za sebe určitě doporučuju.

Sinister

Sinister (2012)

Opět film z mého oblíbeného soudku mysteriózních hororů. Miluju, když mám u těchto filmu husí kůži a tomuhle kousku se to rozhodně podařilo. Několikrát jsem se opravdu pořádně lekla. Úžasné prostřední, úžasný Ethan Hawk. Další z mých nejoblíbenějších. Za mně 5 hvězd.

Mama

Mama (2013)

Tento film jsem rozhodně chtěla vidět a jsem moc ráda, že jsem tak učinila. Po celou dobu jsem děj doslova hltala. Jessica Chastain tady skutečně excelovala. Konec byl skvělý, jako celý film, i když trošku, aspoň pro mně, smutný. Tomuhle dávám rozhodně 5 hvězdiček.

Ovládací panel