Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Hudební

Recenze (28)

plakát

Aquarium of the Dead (2021) 

Tenhle film je podle mě skvělý. Samozřejmě to není žádný horror, ale skvělá parodie. Myslím, že Asylum tyhle věci umí!

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Takové trochu legrační to bylo. Ale jo, odehrávalo se to ve vlaku, což je vždycky fajn, chvilkami (ale fakt jenom chvilkami) to bylo i docela napínavé, takže proč ne. Vivat Liam!

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Tohle je prostě skvělý seriál. Chtěl bych být tím, kdo sedí na zadním sedadle!

plakát

Poldové v akci (2016) (seriál) 

Skvělý seriál. Oproti české verzi jsou tam hezčí policistky a je to celé takové dramatičtější.

plakát

Stalo se (2008) 

Je hezké, že se pan Shyamalan uvedl do titulků jako herec jedné z hlavních postav (-: .Bohužel při té své přepečlivosti zapomněl uvést i to, že námět si evidentně vypůjčil od Stephena Kinga (např. Puls, Mlha,Stand aj.), stavbu filmu z Války světů (z té Spielbergovy) a třeba ty panáky padající z lešení z Monty Pythonovského létajícho cirkusu. Co si ovšem zapomněl vypůjčit (neb to tomu filmu chybí) je aspoň špetka nějaké neočekávatelnosti a překvapení. Nebo snad někdo opravdu může při scéně, kdy hlavní hrdina najde v posteli místo šílené stařeny panenku, očekávat něco jiného, že ona šílená stařena stojí v tu chvíli jinde než za jeho zády? Případně, že když vědec v závěru filmu řekne, že se věc může opakovat i na jiném místě planety a v následujícím záběru se objeví Paříž.......? Jediná věc, která mě překvapila, byla délka - a musím říci, že v případě tohoto filmu to bylo překvapení vcelku příjemné.

plakát

Ledová smrt (2006) 

Název tohoto filmu se ke mně dostal ve slovenštině a bez diakritiky. Takže: Ladova smrt :-) O smrti Josefa Lady se tady nehovoří, což je škoda, protože pak by to mohl být možná o něco zajímavější film.

plakát

UFO - nejlepší důkazy (2006) (seriál) 

Takže: "Vlády nám lžou, vědci jsou hloupí zkostnatělí byrokrati (obzvláště Carl Sagan) a ten, kdo vidí v oranžovém fleku na fotografii jenom oranžový flek, nemá fantazii a vůbec je to blbec!" O tomhle se v onom seriálu hovoří tři hodiny pořád dokola, až nějak nakonec nezbyl čas nejen na ty "nejlepší" ale vlastně vůbec na žádné důkazy. Nu, zůstávám skeptikem.

plakát

Žena ve vodě (2006) 

To, že Mr.Shyamalan umí vytvořit poměrně specifickou atmosféru, je nepochybné. Ale - upřímně - když si zajdete v listopadu na Olšanský hřbitov s videokamerkou a doma pak těch pár záběrů podbarvíte vhodnou hudbou, máte atmošku taky. Horší už je to s příběhem. A ten je v případě tohoto filmu nějaký takový akýsi...zkrátka nezajímavý! Navíc logika a směřování děje jsou determinovány jakousi pohádkou, vyprávěnou starou asiatkou, takže se nakonec může stát vpodstatě cokoliv bez důvodu, protože zmíněná pohádka tomu dá alibi. (Proto také nemám moc rád žánr fantasy.) takže: Žena ve vodě je film, na který se celkem pěkně dívá, ale kdyby byla v půlce promítání vyhlášena evakuace sálu, asi bych se už do kina na dokončení nevracel.