Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Věčně mladá (2015) 

Ze začátku příjemný film, který je již z počátku velmi zajímavý svým záhadnem, ale až druhá polovina ukáže svou pravou tvář, která si zaslouží plný počet. Tohle sedělo Blake Lively na tělo, nevinná, milá a sympatická tvář, která v sobě cosi skrývá. Ford se zde taky našel. Nic přeslazeného, do děje to vtáhne snad každého :-). PS: Neuvěřitelný, jak „mladej Harrison Ford“ je podobnej gestikulací a hlasem skutečnému. PS-2: Na 5* to není, ale fakt se mi to líbilo. 85%

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Film s velkolepou atmosférou a uvěřitelností. Audio-vizuální epičnost, která si zaslouží nejednoho Oscara. Skvělé a originální. Nevím, komu z nich bych dal Oscara dřív. PS: Viděno v kině; 2x.

plakát

Kodaline - High Hopes (2012) (hudební videoklip) 

Písnička, která sloupne tu mužnou, chlapáckou slupku i z takového bouráka jako já ( haha :D ). Brečel jsem u toho 4x :(.. Davos je kumpán.

plakát

4D feat. Ego - Lovecke (2014) (hudební videoklip) 

Další z řady songů o ničem bez jakékoliv hodnoty, ale hlavní je že hudba pobaví..

plakát

Aless - Iné hodnoty (2015) (hudební videoklip) 

16ti letá si to vyndavá víc jak u nás jakkákoliv škeble, Česko v piči, Slovensko 1:0

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Soudruzi a Kovbojové bok po boku proti podlým Italům ( Jaká to krásná představa ). Egem nabité 2 hodiny úžásně natočeného retro šlágru, kde jediné o co jde je, kdo odejde z každé scény jako větší frajer. Tak nebuďte žaludi a skočte na to do kina, protože tohle si zaslouží být dobře proplaceno, bratři, sestry a soudruzi. Akorát ten název trošku dojebali, kolotočári. A jako fakt sexy buchty, brácho, sexy buchty, brácho ! Team Winklevoss !!!