Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

George Carlin... It's Bad for Ya! (2008) (TV film) 

'' Myslíte si, že existujou nějaký práva ? Zadejte si do googlu 'Japonští-Američané 1942.' '', '' Práva byli vymyšleny jako výsady, které mají lidi kontrolovat a ti kteří se alespoň sem tam zajímají ví, že se ty výsady ztenčují. Jediné právo je dělat to co se mi zlíbí a vy máte právo mě za to zabít. Buď máme neomezeně práv a nebo žádné, ale rozhodně né ty co si nějaký tlustý zmrd vymyslí '' - George Carlin

plakát

Rivalové (2013) 

S několika málo výhradami perfektní film. 89%. Takže tak.

plakát

To byl zítra flám (2010) 

''Excuse me Miss, what color is Michael Jackson? '' - ''Black'' - ''Aaaaaaaaaahh''...... Až na 1-2 prdící vtipy, které bych vynechal, jsem byl se všim absolutně spokojen. Ti chlapi si to naprosto užili. Kdo z nás by se jednou nechtěl vrátit na největší mejdan co jsme zažili ? A hlavně s bláznem jako je Rob Corddry. 100%-ně schvaluji *****Thumbs up***** ... Takže tak.

plakát

Duch doby - Stále kupředu (2011) 

Lze říct, že toto nikdy nic nepřekoná. Ze Zeitgeistu se stává jedinné a pravé náboženství. Náboženství v nás samotné. Toto musí vidět každý a pak si uvědomí, že .........

plakát

Utopenec na útěku (1998) 

Slabší jak bláznivá střela, ale stále ten skvělý Frank Drebin. Nejlepší komik a doba, kdy ještě parodie na filmy měly trochu úcty k divákovi, absurdnosti měli svou hranici, humor k zasmání - obvzlášt pokud byl dirigován Leslie Nielsenem. Nikoliv absolutní slátaniny pro ''braindead'' teenagery a podobné potraty. Takže tak.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Pověsit za koule z jedoucího vlaku Praha - Košice všechny, kteří nedoceňují tento ''origo magnifico'' film, zrozený pro Jima Carraye. Takže tak.

plakát

60 sekund (2000) 

''Opus dei'' mého mládí, tento film je pro mě neumírající klasikou. Dalo by se říci, že se jedná o hlubokou srdeční záležitost. Takže tak.