Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Tokarev (2014) 

Scénář a zápletka jak z porna. 10%

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

S úctou k předchozím dílům, hlavně prvnímu, dávám hvězdy dvě, ale jak název filmu napovídá, tak tohle je opravdový zánik Transformerů. Příběh o ničem, humor takřka žádný, zdlouhavé a ani ty souboje už nejsou tak vykonstruované. A hlavní věc, která mi lezla krkem je vývoj transformerů do lidské podoby. Transformer samuraj ? Transformer, který hulí doutníky ? To už opravdu nemůžou myslet vážně. Až na starého dobrého Optima a Bumblebeeho je to fuj, fuj. Wahleberga mám rád, ale nikdy bych neřekl, že starý dobrý Shia LeBeouf i John Torturro budou takto nepostradatelní. Jestli takto bude vypadat i díl pátý, tak bych se nedivil, že šestku odpískají. Styď se, ty lopato, Bayi !

plakát

Vejška (2014) 

Mádl a Kraus mi dali pěkně na zadek, ale jinak je to samej dement. Julie je na-přes-držku a hudba dost odfláklá. Krapet lepší než Gympl, na český film nadprůměr a věrohodný odraz dnešní generace. u mě 75%. Takže tak.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Nevím, jestli to je můj nejoblíbenější díl X-menů, ale rozhodně to byl vynikající zážitek, hodně jsem váhal s hodnocením, ale X-meni mi jsou prostě šití na tělo, takže nemůžu tasit nic jiného než plný počet.

plakát

Zmizelá (2014) 

Fincher a Flynn jsou bozi. Stvořili oscarové umělecké dílo... Jeden z mála filmů, ze kterých jsem dostal, a to se vší vážností, „husí kůži“. Možná na to raději ani nekoukejte nebo se psychicky zhroutíte. PS: Nikdy jsem snad necítil větší nutnost dát 5 hvězd. 100%

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Zážitek z kina výborný, zbytečné hledat v tomhle filmu něco víc, zde nejde o nic jiného než o boj a krev a s tímhle cílem to chalani splnili opravdu dobře, samozřejmě je to o něčem jiném než původních 300, ale srovnávání bych se vyhnul, jinak by nových 300 nedopadlo moc dobře. 300 je heroický masakr o zkreslené historické legendě, která chce uspokojit divákovu krutost a primitivní, plazí mozek, který má jedinný cíl - přežít !

plakát

4D feat. Ego - Lovecke (2014) (hudební videoklip) 

Další z řady songů o ničem bez jakékoliv hodnoty, ale hlavní je že hudba pobaví..

plakát

Alan Partridge: Alpha Papa (2013) 

Těm britům se musí nechat, že takovou komedii jako oni nedokáží nikde jinde. Příběh vcelku obyčejný, nic co bysme již předtím neviděli, ale to celé je zasazené do klasického bristkého humoru, který mě nepřestává překvapovat svou jedinečností a když už si namlouvám, že mě jen tak lehce nerozesmějí, tak rázem jsem vyveden z omylu a směju se jak když jsem poprvé viděl Červeného trpaslíka. Vůbec jsem nečekal, že Alan Partridge u mě takto zaboduje a s potěšením mohu praviti, že pokud si tento výborný dojem udržím i po dalším zhlédnutí, neváhám a pálim to tam za 5 !!! 90%...

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Tihle borci, jež mám do jednoho rád, udělali obrovskou sebezničující a sebeparodující sebevraždu. A bylo to skvělé ! Objektivně to stálo za prd, nad scénářem si nikdo moc hlavu nelámal a výčitek mám hodně, ale já je prostě ž-e-r-u ! Kdeby měl každej zhulenej teenager peníze na film, tak by tu bylo filmů přesně jako tenhle........ Tisíce ! Jako film sám to beru s nadhledem a tudíž je moje hodnocení velice subjektivní. Doufám, že spáchaj něco podobného znovu.................................. PS: Emma Watson - Wrrrrrrr. Takže tak.

plakát

Code of Honor (2013) 

Tak jsem to zkouknul ve 4x zrychlení a zaujala mě vizuální stránka tohoto díla. Jinak nevím, jestli bych těch 150 minut dal :D