Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Haades: Home Office (2013) (hudební videoklip) 

Fetuju víc než fetovali voni vloni!

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Zřejmě bysme si měli vážit toho co máme. 75%

plakát

Věčně mladá (2015) 

Ze začátku příjemný film, který je již z počátku velmi zajímavý svým záhadnem, ale až druhá polovina ukáže svou pravou tvář, která si zaslouží plný počet. Tohle sedělo Blake Lively na tělo, nevinná, milá a sympatická tvář, která v sobě cosi skrývá. Ford se zde taky našel. Nic přeslazeného, do děje to vtáhne snad každého :-). PS: Neuvěřitelný, jak „mladej Harrison Ford“ je podobnej gestikulací a hlasem skutečnému. PS-2: Na 5* to není, ale fakt se mi to líbilo. 85%

plakát

Milenci těch druhých (2015) 

Méně vnucující se verze ''Friends with Benefits''. Romantická komedie lehce nad průměrem, kterou táhne skvělá dvojice, ale nic mimořádného to není, jen ten samý příběh verze Sudeikise a Alison Brie. 70% PS: Dirty DJ mě fakt pobavil, haha

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Leonardo Grylls - Ultimate Survivor. Výborně natočené, pastva pro oči. Autentičnost bije do očí a chvílema mi bylo až zima a to proto, že chodím do kina NAHÝ a že jsem s Leoem soucítil. Avšak film sám o sobě mě nějak nevzal. Oskarová předpověď: Tom Hardy dostane oskara a Leo ne a kvůli tomu se odehraje stejný scénář jako na konci filmu. ''You took my Oscar, you cunt !''.. Fakt, Tom si ho zaslouží a Leo zůstane navždy hvězda Zlatých Glóbů. 73% PS: Dal bych 3*, ale oni se tak snažili a jsou to dříči.... Zaslouží si to.

plakát

Aloha (2015) 

Velice průměrný film, se skvělým obsazením a báječnou lokací. Je to příjemné, místy vtipné, ale že by šla cítit nějaká energie a dynamika mezi Bradleym a Emmou, to jsem já nezaznamenal. Už jen kvůli obsazení to stojí za to vidět. Tákže 70%. Fuck her right in the pussy !

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Sračka. Použitelných cca 30 minut. Nestát se té jedné ohromné věci, kdy bylo jasné co se stane, dám 1*. Nebýt to Star Wars, ale - Sračka: Hvězdný Průser aneb jdi do piči Star Wars, tak dám odpad!... George to vystihl když řekl: "I’ve left pretty explicit instructions for there not to be any more features. There will definitely be no Episodes VII-IX. That’s because there isn’t any story. I mean, I never thought of anything! And now there have been novels about the events after Episode IV, which isn’t at all what I would have done with it. The Star Wars story is really the tragedy of Darth Vader. That is the story. Once Vader dies, he doesn’t come back to life, the Emperor doesn’t get cloned and Luke doesn’t get married …"

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Kraus je fakt velkej a omezenej debil, kterej vypadl z prdele velbloudovi přímo na obličej, ale někdy je ta jeho show aspoň trochu zajímavá a snesitelná ( díky hostům ), na trapnost československých poměrů to není zas takovej póvl jak show haliny obrovský a jiných zvěrstev.