Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Jak fungují drogy (2011) (seriál) 

Chceš do party patřit? Tak musíš smažit za tři.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nic moc, ale stále moje oblíbená Středozem. Že i IMAX ve mě zanechá takový né příliš skvělý dojem, jsem nečekal. S úcty k Tolkienovi tam hvězdu přidám, ale teda stydim se. 75%

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

1. série: Benedict Cumberbatch se uvedl jako skvělý představitel Sherlocka Holmese z 21. století. Cítím v něm kus Sheldona Coopera a kus Doctora House. I přes to, že jsem očekával mnoho jsem nebyl zklamán, ale ani nijak závratně nadšen, jedná se o velice nadprůměrnou detektivku a ačkoliv bych to neřekl, Martin Freeman usedl na místo, které mu svědčí. Celé to funguje minimálně o 2 třídy výš, než Sherlock s „Daunem“ Juniorem. Závěr: První série si odnáší obstojných 80% a jsem zvědav co přijde dál... Off-topic: I like V-džajnas.

plakát

John Wick (2014) 

Solidní akčňák, který u mě vyvolal nejeden záchvat hrdelního smíchu, až ze mě lítaly tekutiny ze všech otvorů. Tolik akčních „klišé“ pohromady v roce 2014 a nic originálního, až na pěkné fighty, opravdu nemůže nerozesmát. John Wick je tak extrémně obávaný a v několika scénách téměř nezničitelný kráčející posel smrti, že po něm museli pojmenovat i film. Kdyby v hlavní roli nebyl Reeves Whiterspoon, tak by to byla nuda.

plakát

Eminem - Rap God (2013) (hudební videoklip) 

Eminem má právo na to poplácat sám sebe přes záda, něco dokázal a v rapu je prostě na té největší úrovni. „Rap God“ je docela výstižný název... A ten double-time.

plakát

Eminem feat. Nate Dogg - Shake That (2006) (hudební videoklip) 

Písnička by šla aplikovat v nějakém pozměněném stavu vědomí, ale klip si na to odpustit mohli.

plakát

Eminem: Not Afraid (2010) (hudební videoklip) 

Klip, hudba, text všechno špičkové, ale hvězdu dolu za to, že není blond.

plakát

Eminem feat. Lil Wayne - No Love (2010) (hudební videoklip) 

Písnička dobrá, ale jen ta druhá polovina. Ten zmaštěnej opičak nikdy neměl přijít na svět. Kvůli takovým anti-talentům se Tupac a Ježíš nikdy nevrátí.