Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Zajímavosti k filmům (8)

Fargo

Fargo (1996)

Fargo je největší město státu Severní Dakota ve Spojených státech amerických.

Fargo

Fargo (2014) (seriál)

Fargo je největším městem státu Severní Dakota ve Spojených státech amerických.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Protože Emily Blunt během natáčení otěhotněla, sdělila režisérovi, že již nemůže nadále točit akční scény. Jedinými osobami, které o hereččině požehnaném stavu věděli, byli režisér Doug Liman, Tom Cruise, Emilin manžel a jeden velmi blízký přítel.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

S vývojem exoskeletu, jež na sobě ve filmu nosí vojáci i William Cage (Tom Cruise), vypomáhal samotný herec. Doslova řekl: "Mám spoustu peněz i času, tak myslím, že bych mohl pomoci vyvinout nějaké fiktivní smrtící brnění."

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Emily Blunt popsala v Show Ellen DeGeneresové první zkušenost s kovovým exoskeletem, jehož hmotnost se blížila 39 kilogramům. Když si ho poprvé oblékla, "složila se" při představě, že jej bude muset snášet dalších 5 měsíců. Na otázku Toma Cruise, jestli je v pořádku, se Emily rozbrečela. Cruise jí poté řekl, ať není srab.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Podle Emily Blunt byla role Rity Vrataski největší a nejtěžší výzvou v celé její filmové kariéře.

Star Wars: Síla se probouzí

Star Wars: Síla se probouzí (2015)

Oscar Isaac, který hraje pilota Poa Damerona, se během natáčení zeptal Harrisona Forda (Han Solo), jako zkušeného pilota, na radu ohledně létání (co člověk běžně dělá, když létá). Ford mu odpověděl: „Tohle je nahrané..... ve vesmíru".

Strach a hnus v Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (1998)

Autor knižní předlohy Hunter S. Thompson zemřel 20. února 2005 na následky střelného poranění hlavy, které si sám způsobil ve svém domě. Na svém pohřbu byl po zpopelnění na své přání vystřelen z děla.

Reklama