Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (331)

plakát

Absolvent (1967) 

Na csfd nadhodnocené (možná celkově všude nadhodnocené). Dokonce i hudba Simon & G. při svém opakování se vyznívá monotónně. Malé plus za myšlenku, že má jít člověk za hlasem svého srdce, rozum nerozum. Jen moje srdcovka to ale nebude.

plakát

Adam (2009) 

Nerozumím, jak tento filmek mohl získat nad 70%. Je nemastný neslaný.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Bylo to záživné pokoukání a jako bonus ve mně pocity pak ještě uzrály, podobně jako ty jabka. :) I když ty tam teda zrály proklatě.

plakát

Ága (2018) 

Krásné. Příběh, kamera, hudba, emoce.

plakát

Agora (2009) 

Hudba 5 hvězdiček.

plakát

Aguirre, hněv Boží (1972) 

Zajímavý, hutný snímek, ale nevyhovovala mi teatrálnost, která visela nad filmem a hereckým projevem. Myšlenka i terén ve filmu jsou wildlife, filmové vyjadřovací prostředky divadelního nebo poetického rázu.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Alegorie na ženskou a mužskou energii a vnímání v životech i ve světovém dění. Pak taky jde asi o to, že co člověk dá, to se mu dřív nebo později nějak vrátí. Nejdřív mi film přišel nejednotný, zdlouhavý..pak si mě získal:) + krásný provedení..

plakát

Anihilace (2018) 

Horrorová sci-fi magie. Film s velkou vnitřní atmosférou a invencí. Múzy líbaly. Stalker v americkém audiovizuálním kabátě. Obsazení Natalie Portman do hl. role odvážné vojínky a průzkumnice může vzbuzovat v nejednom divákovi předsudek, zařazující film do béčka. Já to vidím střízlivě - toto je jednoduše podařené áčko, včetně výkonu Natalie.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Existenciální epopej. Podivná hustopekelná noční můra. Brilantní filmové dílo.

plakát

ARQ (2016) 

Bylo to docela chytré a napínavé. Díky stroji času s opakující se smyčkou vlastně odzačátku do konce. Oproti některým dalším nízkorozpočtovým sci-fi snímkům mi koncepce této práce se scénařem a režií přišla uvěřitelná.