Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 482)

plakát

Táta nebo milenec (1991) 

Dobrá jednoduchá komedie s fajn nápadem. Hlavně GD to hraje strašně vtipně.

plakát

Bullet Train (2022) 

pěkný. Ale tohle už jsem viděl od Ritchieho. Spousta akce, flashbacků, propletení, cool hlášek… ale co z toho? Kdybych v jakémkoli místě na půl hodiny usnul, nijak by to nechybělo. Forma skvělá, obsah průměr.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Láďa Křížek maximální. Celá ta hudební linie super. Pologramotný sporťák top. Asi nejlepší díl.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Pani Karla je určitě pěkná, ale na dobrý film to samo o sobě nestačí. Modlím se, aby konečně zas někdo udělal dobrou sci-fi.

plakát

Poslední závod (2022) 

Možná i víc než příběh mě bavila ta doba přelomu století a prvních organizovaných sportovců. Oceňuji atmosféru a taky obsazení, kde nejsou žádné proflakle ksichty jako Áňa, Táňa a Pavel “Bohemia Energy - nic na vás nehrajeme” Liška.

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Podstata filmu je o dost jednodušší, než by se mohlo zdát. Téma KKK a odtazitost rasových skupin na jihu USA to spíš pribarvuje. V zásadě ale jde čistě o to přesvědčit porotu o (dočasné) nepříčetnosti. I tak mě to ale celkem bavilo a je tu spousta dobrých herců. Co je dobré, je fakt, že oba úhly pohledu mají svou logiku a byly by spravedlivé.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Úvodní pasáž mne přilákala a těšil jsem se, co ještě přijde. Ale přišla nuda. Část v Bostonu se dost vleče a ani postavy nemají dost charismatu, aby mne zaujaly. Celkově jsem zatím tak jako “so-so” a podle druhého dílu se uvidí, jestli budu dal koukat.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Oproti Prvnímu dílu to ztratilo dynamiku A už to není takový ohňostroj fórků. Zatímco u minulého dílu jsem se několikrát smál nahlas, u toho hle už jednou a jen trochu. Pokud to bude pokračovat tímhle způsobem i dál, tak na to nejspíš v půlce přestanu koukat. Což by byla škoda, protože je tu spousta neokoukaných tváří.