Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Lunetic: Rok a den (1999) (hudební videoklip) 

Není nic vtipnějšího než 4 kluci ve stříbrných saténových košilích, sedících na zemi mezi svíčkami, zpívající českou verzi ikonické písně od George Michaela.

plakát

Bitva playbacků (2015) (pořad) 

Joseph Gordon-Levitt, Jimmy Fallon a Channing Tatum jsou králové Lip Synců. LL Cool J je jako moderátor dobrej akorát mi občas vadí ty jeho rekce, Chrissy neumí nic jiného než být vyprsená na mixážním pultíku a kazí dojem celého pořaxu. Je to skvělá oddechovka. Doporučuji díl Crews vs. Tyson(Terry bude "zpívat" thousand miles z Někdo to rád blond), Gordon-Levitt vs. Anthony Mackie a samozřejmě Tatum Takeover (sorry not sorry Jenna se nechytá vtipné bylo jenom když parodovala Chana, Channing je lepší než Beyoncé a vtipnější než jeho žena)

plakát

American Horror Story - Coven (2013) (série) 

když přivřu obě oči, nahnu hlavu do strany a představím si asylum tak dávám 3*: Tak hele co se v téhle sérii vůbec děje? Hledá se nová supreme, nebo je tu nějaké džu džu, nebo je tu sekerník, nebo se to snad točí kolem lovců čarodějnic. Hele lidí já fakt nevím co je hlavní zápletka, v předchozích dvou sériích to bylo jasné ale nevím co se Ryanovi a Bradovi stalo ale Coven je fakt průser. Cordelia, Madison a Fiona jsou supeř ale ostatní jsou na odstřel.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

série jako taková to není špatná, i ty hlášky za to stojí (zrekonstruovali to tady předchozí buzící pardon vlastníci), ale mě to nenadchlo. Tate mi nepřijde ničím roztomilý- je to prostě psychouš co vystřílel školu a zapálil maminčiného amanta, zabil 2 gaye a znásilnil matku svojí holky. Violet- ta je tak na ránu až to není hezké, její představitelka je mi tak nesympatická že radši o tom ani dál psát nebudu. Harmon je starej ku*evník a to se mu vymstí, nevím co jiného čekal, ostatní postavy jsou pro mě nudné a nepodstatné. Jedinou pro mě zajímavou věcí je Jessica Lange a Sarah Paulson.

plakát

American Horror Story - Asylum (2012) (série) 

Boha jeho, při sledování téhle série mějte radši v jedné ruce bibli a v druhé ruce růženec. Tohle je horror story od začátku až do konce. To že je Tredson krvavá tvář se vlastně dozvídáme hned na začátku ale nikdo to vlastně nebere vážně. Lana Banana je hrdinka a divím se, že se doopravdy nezbláznila. Všechny dějové linky jsou tak skvěle propracované že máte pocit, že se to doopravdy stalo. Divím se všem hercům, že se z toho psychicky nezhroutili. Podle mě je to nejlepší série.

plakát

Úplně normální (2012) (seriál) 

Jestli je nějaký seriál který mě mrzí že zrušili, tak je to rozhodně The New Normal. Nápad a zpracování byli kvalitní a na to, že se jedná o seriál z dílny Ryana Murphyho tak to nebylo ani moc uhozené. Ryan se netajil tím, že je to inspirované jeho životem a žeby se mohlo jednat o Kurta a Blaina z Glee až vyrostou. Bohužel i v dnešní době není svět připravený na to, sledovat každý týden na obrazovce pár homosexuálů co snaží založit rodinu a to si myslím že bylo hlavní příčinou konce seroše. Jsem ráda, že i přes zrušení serialu nám tvůrci a televizní stanice dopřáli závěrečný díl se kterým, jsem byla nad míru spokojená. Byl to oddchychový serial na který se dalo dobře koukat a herecké obsazení bylo opravdu skvělé. Od Andrewa Rannellse(který je mimochodem naprosto roztomilý a talentovaný) počínaje a Johnem Stamosem(přiznejme si to, John je každého childhood crush) konče. Babí je suprová a vývoj její postavy byl neuvěřitelný, Goldie je zlatíčko jak už naznačuje její jméno, David je pro mě ničím extra zajímavý prostě takovej neutrál. Pobavilo mě trošku zbytečné cameo Matta Bomera. Ale Michael Hitchcock mi tam jako jediný absolutně nesedl, je slizký a ke cameu Matta mi vadil. Opravdu je škoda že to skončilo tak brzo, ale nikdo není pozdě, třeba se bude někdy znova natáčet.

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Pro mě jsou Ryan a Brad už řadu let zárukou kvality, bohužel tady v tom případě se kvalita vytratila už po 3. epizodě. První 3. epizodky byli opravdu super, člověk se nasmál a i ten děj byl docela snesitelný. Co začali předvádět potom už byla jenom nuda, otravný černošský přízvuk, Hester a její podivný výraz, Chanel šikanující všechny okolo, Chad co věčně přesvědčuje Chanel o tom že je jí věrný, Chad a Chanel se rozcházejí, Chad a Chanel se dávají do hromady, podezírání Zayday, podezírání Chanel č. 5..... Děj by trochu předvídatelný, hned v první epizodě mě napadlo, že Lea Michele a Nasim Pedrad si jsou až podezřele podobné, takže asi budou hrát příbuzné a nespletla jsem se. Kdo je red devil musíte měnit každou vteřinu ale ve finále se opět žádné překvapení nekoná. Chanel je naprosto výborná, mám pocit že to bylo Emmě Roberts psané na tělo a s Chadem jim to docela klape. :D Bohužel jsem děj moc neřešila protože, jsem věčně nadávala na to jak je ten seriál na tři prdy a že se na to koukám jenom proto, že už to mám rozkoukané. U hereckého obsazení mi srde zaplesalo. Jamie Lee Curtis je paní herečka- bohužel mi přišlo že Ryan s Bradem a Ianem jenom trochu poupravili postavu Sue z glee a nechali ji zahrát Jaime, Lea Michel-zahrála Hester opravdu parádně, byla neskutečnej pošuk a ta role ji neskutečně sedla, Emma Roberts-je pro mě kdekoliv jinde nesnesitelná ale tady jsem ji milovala, Nick Jonas- Boone je fakt bezvadnej se vším všudy, Glenn Powel- Chad je taky suprák miluju jakej to je sebestřednej ku*evník, Nasim Pedrad-tuhle holku miluju už doby SNL a Gigi je přesně něco co zvládne zahrát jenom ona, dokonce i pro mě za normálních okolností nesnesitelná Ariana Grande mi tam nevadila. Jediné zklamání, co se týká obsazení, se dostavilo když od serialu z néznámého důvodu odstoupil Joe Manganiello a byl nahrazen levnou a ošklivou kopii v podobě Olivera Hudsona (asi věc názoru) Zbytek hereckého obsazení je pro mě nesnesitelný a jsem ráda že pomalu buď umřeli nebo je zavřeli do blázince, škoda že Zayday a Grace přežili no ale nemůžu chtít vše, že? :D Opravdu se divím že seriál obnovili pro další sérii a štve mě že si tématem u SQ: The Hospital vyplýtvali solidní téma na AHS. Zřejmě se bude jednat o serial, který budete buď milovat nebo nenávidět...

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Když mě někdo zabije, tak chci aby to řešil právě Plíšek Smekám dámy a pánové. Kdo by to byl řekl, že v čechách se natočí serial, který by byl natolik kvalitní, že by zasloužil Zlatý globus nebo Emmy. Po všech těch opičárnách jako kriminálka anděl a expozitura, přišlo něco co je realné. A tím myslím skutkovou podstatu trestného činu, zbůsob řešení, odhalení pachatele ale také vztahy na pracovišti. Divili by jste se, že na českou kriminálku koukají všechny generace a všem se líbí, sama jsem se o tom přesvědčila když jsem v noci šla z tahu a míjela jsem partu 18 letých týpků co s obrovským zapálením diskutovali právě o případech prvního oddělení. Herecké obsazení a výkony už snad nemohli být lepší. Ondra Vetchý je jako mjr. Kozák naprosto bezkonkurenční, Bolek Polívka se ukázal i v jiné roli než burana a dokonale mu to sedlo, Vladyka je jako jako Sršeň na zabití ale jeho postavu si zamilujete, Korejs je z*rd ale jeho hlášky jsou naprosto výborné, Landa z extrému by zasloužil víc prostoru a na závěr bromance kpt. Pražáka (bože, to je magor, kdyby mě vyslýchal tak mu tu vraždu přiznam i kdybych ji nespáchala) a kpt. Anděla(jak vypustil rybník? Pecka) je to nejlepší na celém serialu. Oba dva se skvěle doplňují a baví je nasírat Korejse a já se jim ani nedivím. Mrzí mě, že budou jenom 2 série i když námětů je bohužel hodně.

plakát

American Horror Story - Hotel (2015) (série) 

První epizoda luxus, naprostej luxus. Okamžitě jsem si zamilovala Liz Taylor a Donovana (bohužel v druhé epizodě se z něj stane přizdisráč a tak už tu postavu mám ráda jenom díky Mattovi). Druhá epizoda přidala grády, konečně se ukázal Tristan a mohl začít ten slibovaný milostný torojúhelník Dono-Hraběnka-Trisťa. Bohužel trojuhelník se nekoná a z Dona máme bezďáka, protože ho hraběnka nemilosrdně vykopne. Pak už se to tak do 6 epizody nějak táhlo a přišel zvrat. Tristana už přestalo bavit být jenom loutka a našel si lásku, konečně jsem od té postavy začínala dostávat to co jsem čekala, no bohužel to nadšení opadlo na konci epizody kdy ho Hraběnka sejmula. Když se na scéně objevil Valentino tak jsem čekala opět něco víc, třeba že ho uvidí Liz Taylor a tak, no tak máme taky smůlu, tentokrát ho sejme Dono. (Velká gratulace Finnu Wittrockovi, dvě postavy a obě zemřeli :D) Když už konečně přestane být Dono přizdisráč jakým byl celou sérii tak ho sejme jeho vlastní matka. (Upřímně být Iris tak ho sejmu už v okamžiku kdy ji řekl ať se jde zabít). To že obětí posledního přikázání bude Hraběnka jsem věděla už od 8. epizody takže ani tady se nekoná překvapení. Závěrečná epizoda byla naprosto výborná, hodně emotivní, snad nejlepší závěrečná epizoda že všech sérii a moje milovaná Lizzy se konečně dočká setkání se svým Trisťou. Série to byla celkem fajn, i když obsahovala dost absurdních situací, postavy absolutně neměli svědomí atd., absence Jessici Lange je obrovsky znát, nejlepší na tom celém byla Liz Taylor to mi nikdo nevymluví.(Pevně doufám že O´Hare dostane Emmy) Ale stejně si Gaga za svůj naprosto příšerný herecký výkon ten globus nezaslouží, to ať se na mě nikdo nezlobí.

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) odpad!

Vezměte koncept Tonight Show Starring Jimmy Fallon kompletně ho přeložte do češtiny, šoupněte k tomu nejtrapnějšího moderátora česka a pohroma je na světě. Leoš nepřišel s ničím novým, není vtipný, neumí rychle reagovat a sebral komplet všechno s čím má úspěch Jimmy Fallon (např. lip sync battle, wheel of musical impressions, "komentátor" Hezucký- v Tonight Show je to Higgins, Pros and Cons) a doufá že to bude mít úspěch, bohužel nebude. Prima by udělala nejlíp kdyby koupila práva na Fallona a dávali před půlnocí jeho.