Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Netradiční animace, která mě fakt bavila. Téma nadčasové, s tím jak se teď bleskově rozvíjí umělá inteligence a robotika... Celé to byla rychlá, vtipná a bláznivá jízda.

plakát

Big Lebowski (1998) 

To je prostě dílo jak se sluší a patří. Pokaždé když to vidím, tak nad tím žasnu. Miluju svět bratrů Coenů. Pochcaný tepich for ever!

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

I takto se dá zprasit film. Některé momenty byly fajn, ale celkově to nemělo hlavu ani patu. Přesto za scénu s Babou Jagou, za masky a pekelné příšery dávám dvě hvězdy.

plakát

Gentlemani (2019) 

Hlavně neztratit nit. Perfektní zápletka, o hereckých výkonech ani nemluvím. Jako hodně bavilo. Palec hore.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Temný seriál. V první sérii jsem musela hodně držet nit, abych stíhala kdo s kým, kde, jak a proč. A to mě na tom hodně bavilo. Druhá řada v druhé polovině už polevila, ale zase chápu to, že tak zapletitý děj se musí postupně objasňovat, ale pozornost už šla dolů. Na to že to točili sousedi, tak tleskám. Bavilo mě to, těšila jsem se na každý další díl a teď jsem fakt zvědavá na třetí řadu, jestli nám nabídnou ještě nějaké wow momenty.

plakát

Joker (2019) 

Psychologicky propracovaný snímek, který slabší povahy asi tak trochu rozloží. Věřím, že spoustu lidí, kteří mají své démony rozruší a nenechá je chladnými. Za mě tak skvěle natočené pochmurné drama s famózním výkonem Joaquina Phoenixe, jaké si jen člověk může přát vidět. Tak nějak jsem při sledování zapomněla, že se jedná o postavu z Batmana, jak lidsky a ne komiksově to bylo pojaté.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Říkala jsem si, proč s tím filmem všichni tolik nadělají! No a ejhle, slzy si koulely jako hrachy. Jo, jsem ženská a ano, pobrečím si u filmů, ale nemyslela jsem si, že tento mě tak dostane. Nedoufala jsem, že Gaga umí tak dobře zahrát (tímto se ji v duchu omlouvám, protože tu šilenou monster mám fakt ráda) a Bradley to zahrál a zazpíval výtečně. Prostě hudební filmy jsou mé gusto a tento mi sedl velmi. Tak ještě jednou, aaach...

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Emocionálně nadupaný zážitek. Muž, jenž měl kolem sebe tisíce lidí a přitom byl tak sám.. Díky, velké díky vyšší moci, že jsem to stihla v kině. Jak dlouho se to hraje? Dlouho, že a sál byl plný! Nedivím se. Freddiemu se klaním, Ramimu ještě víc. Měla jsem pocit, že to celé hraje sám King of Queen. Věřila jsem mu každé slovo, každý pohyb či pohled. Neuvěřitelný výkon. A to, že jsem měla chuť vyskočit z křesla a začít tančit ani nemluvím. Fakt nářez. Už teď se těším, až to uvidím znovu.

plakát

Venom (2018) 

Já ti nevím, Marvelovky mám moc ráda, Toma Hardyho ještě víc, ale z toho filmu jsem v rozpacích. Hodinu jsem čekala, kdy se začne něco dít a neveřila jsem jim to. Až se objevil Venom, tak se objevila i nějaká akce, ale jako celek hodně slabé. Škoda, ne všechno se podaří na stopro.. 3* s odřenýma ušima.

plakát

Rozpolcený (2016) 

No tak to je něco! Děj mě tak vtáhl, že jsem si nevšimla svíčky, která se mi roztekla po nábytku. Shyamalana mám ráda a teď se mi utvrdilo proč. To záhadno a napětí, co umí vnést do filmu je něco! A McAvoy, nemám slov. To musíš vidět!