Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

Ridley Scott musi mit asi nejaky problem s matkou jinak to nechapu... porad dokol to stejne

plakát

Ad Astra (2019) 

Za mě dokonalost.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Kluci a holly z WD se musi uvedomit jednu vec a to je ta ze lide co jim na SW budou vydelavat penize uz nejsou deti, Nove SW jsou tocene pro nactilete a to je zasadni chyba, protoze ti svet SW neznaji a ani nechteji znat. Je to prave generace nas kterym tahne na 30 nebo uz je , kteri do kina pujdou, koupi si tricko, DVD a nebo figurku a to je ta zasadni chyba... postavy nevyrazne, humor krecovity a zlo ? To se nekam vytratilo ? Kde je to zlo ktereho jame se bali ? Kde je to zlo ktere nas mrazilo po tele pokazde kdyz Vader promluvil ? Kde jsou nejake zvraty ? Ja se nechci divat uz na pohadku.

plakát

Richard Müller: Nepoznaný (2016) 

Richard je typ člověka co si soukromí oprsvdu hlídá a bohužel v tomto dokumentu to šlo vidět , hodina filmu zaběry jak sedí v kavarně a mlčí ... příjde mě že ze sebe dělal a chtěl udělat chudacka , coz se mu povedlo ale nevim proc to ma za potřebí... Richarda mam opravdu rad jeho pisnicky jsou pro me srdcovka , ale davam 2 hvezdy + 1 hvezdu za bundu s redhotama

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

Něco tak zabavného , jednoducheho,nečekaného a přitom docela z nepříjemným hlavnim tematem jsem necekal ,super film 😊

plakát

Toni Erdmann (2016) 

Moc se omlouvám ale asi nemám tak nudný a zničený život jako ti co dávají 5 hvězdiček , protože to byla nuda na nudu , přiznávám že jsem se tak jednou zasmál a po vážné stránce to byla katastrofa .

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

4 hvezdy za pribeh a za to co Doss dokazal, po pravdne jsem ani nechtel verit tomu ze je to podle skutecne udalosti.Na film se da divat,ikdyz trva docola dlouho utece vam jak voda.Prvni polovina nam ukaze kdo opravdu ten vyhubli chlapik je, druha je uz o jeho cinech. Kdybych hodnotil ale jen zpracovani dam 3 hvezdy, promin Mele ale ty prehnane sceny sis mohl odpustit, byli opravdu k smichu . Dobry film a stoji za to se na nej podivat.

plakát

Divočina (2014) 

mám rád filmy na téma : hledání sebe sama , člověk se právě od zvířat liší právě tímto , a to je aspekt : že si uvědomujeme že žijeme , že tu jsme, každý z nás hledá cestu ,je na cestě . Od prvního do posledního okamžiku jsem si to vnitřně užíval , líbili se mě flasbacky , líbila se mi divočina , ten film je prostě skvělý.