Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tommy Wiseau má velice silnou konkurenci... Majstrštyk

plakát

Pokoj (2003) odpad!

Proč se to nejmenuje "The Roof"?

plakát

Rambo II (1985) 

Po jedničce, která, až na syndrom střílení od boku... kulometem, nabízela poměrně dobrý příběh, (relativně) uvěřitelné líčení nelehkého života vietnamského veterána zcela odvyknutého na civilní život, bylo tohle obrovské zklamání... Slibný začátek je až do (dramatického - pro všechny, kromě Ramba, smrtícího) výsadku nad nepřátelským územím poměrně příjemně sledovatelný. Poté ale začne všechno vybuchovat (celý kaskádovitý vodopád po zásahu jediným výbušným šípem, nehořící loď po zásahu hořící lodí, domy, stromy, lidi, další lidi). Nechybí ani love story - budovaná celou minutu a půl. Poslední monolog o neopětované lásce k Americe tomu celému jen uhodil na hlavičku parodického hřebíčku a snížil mé, do té doby, lehce nadprůměrné hodnocení o další hvězdičku... Ještěže kamarád plukovník zůstal kamarád. :) PS: Střílení od boku... kulometem ani zde nechybí. Tentokrát ovšem v jednoruční variantě.

plakát

Hobit (1966) 

svérázně vyprávěná, příběh dosti po svém pojímající, psychedelická dvanáctiminutová verze Hobita

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

To byla tak neskutečná smšť, až se mi nedostává slov. 5 hvězd je za mé oko, které snad nezůstalo suché po celý tenhle počin (Dá-li se to nazvat filmem, nevím). PS.: šup, ještě procento přidat, ať to má 43% :)

plakát

Místní hrdina (1983) 

Pomalé, příjemné, pěkné, nekončící ani dobře ani špatně.. Jen jsem si myslel, že hudba od Marka Knopflera bude trošku dominantnější - nicméně tisíckrát slyšená ale neoposlouchaná. :)

plakát

Souboj s Antikristem (2013) 

V kombinaci se spánkovou deprivací to není až tak tragicky neskutečně nesledovatelná zálžitost.. občas jsem se i uchechtl.. 50%

plakát

Stůj, nebo se netrefím! (1997) 

Docela dobře jsem se bavil. Je tam spousta přestřelených vtípků (někdy doslova). Dle mého si to červených 70% zaslouží.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Po dlouhé době zase jeden ze seriálů, u kterého jsem se nedokázal smát potichu... Když k tomu připočteme Zooey.. jasných pět hvězd!