Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Muzikál
  • Akční

Recenze (95)

plakát

Dirkie (1969) 

Srdeční záležitost. Hned na začátku mě sice zklamal, ale toto zklamání trvalo jen asi 10 minut, pak to bylo naprosto úžasné. Musela jsem to shlédnout "jedním dechem".

plakát

Popínavá růže (1991) 

Celkem fajn film. Myslím, že nikoho neurazí. Překvapila mě zde Diane Ladd.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Vždy jsem si říkala, že by to mohl být dobrý film, ale podívat se na to mě donutilo až to, že jsem se o tom zmiňovali v dějepise. Nebylo to špatné.

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Teď už se při Kruhu nebudu bát :) Vtipné a přitom ne hloupé. Uvidíme, jaké budou další díly. Člověk na to musí mít hodně filmů shlédnutých.

plakát

Diktátor (1940) 

Myslím si, že by bylo lepší natočit tento film z jednotlivých krátkých scének, protože na Charlese Chaplina je příliš dlouhý a jeho části, které jsou na motivy grotesek, kde nemluví a jsou vytvářené absurdně vtipné situace, film jako celek ruší.

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Srdeční záležitost. Myslím si, že pět hvězdiček mluví samo za sebe. Když jsem se na tento film dívala, donutil mě se zcela mimovolně smát i plakat.

plakát

Milionová vražda (2005) (TV film) 

Dívala jsem se na to jen proto, že tam hraje Helene Joy - ta tam sice opravdu byla a ne úplně málo, nicméně ani ona nedokázala, abych se na tento film plně soustředila. Nechápu, proč si vybrali tak nudný případ.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Nikdy by mě nenapadlo myslet si, že je to špatný film, ale něco tak vtipného jsem nečekala. Zvolila jsem 5. díl (přičemž jsem žádný jiný před tím neviděla) kvůli Gracie Whitton - hraje Kathy, a rozhodně to nebyl krok vedle. Snad nejvtipnější jsou parodie na film Počátek, ale většina scén je tak ulítlá a šílená, že jsem málem umřela smíchy. Přestože humor byl povětšinou černý, někdy trochu perverzní, tak se mi to opravdu líbilo. Ale pro lidi, kteří neviděli ony filmy to musí být nuda, protože ty scény se hodně podobají.

plakát

Chůva v akci (2010) 

Tenhle film mě bavil. Klišé to bylo, když se ukázalo, že ti "zlí" agenti jsou Rusové. Boj mezi americkými a ruskými agenty je v každém americkém filmu o agentech a je to snad ještě z doby Studené války, nebo možná proto, že Američané neumí napodobit jiný než francouzský nebo ruský přízvuk, a protože francouzský přízvuk je v romantických filmech, musí v těch akčních být ruský. Jinak je to film, u kterého se zasmějete, hlavně při závěrečné bitce. A ta malá holčička je neskutečně roztomilá.

plakát

Poseidon (2006) 

Nejsem příznivcem katastrofických filmů a vlastně ani nevím, proč jsem se na to dívala. Ze začátku mi to přišlo trochu jako klišé, protože to zavánělo podobností s Titanicem, ale pak to začalo být napínavé. Ke konci jsem všem, co zbyli, držela palce. A na samém konci jsem skoro brečela štěstím, že se jim to podařilo.