Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (23)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Každému, kdo má rád fantastické filmy (a Hvězdné války zvlášť) a nebyl přitom úplně spokojen s tímto dílem, mohu s klidným svědomím doporučit shlédnutí Tureckých Hvězdných válek (Dünyayı Kurtaran Adam). Ty jsou totiž mnohem, MNOHEM lepší!

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Takže si nad šálkem fair-trade kávy mezi námi elitami pěkně zrekapitulujme, komu všemu jsme v novém pokrokovém seriálu naší veřejnoprávní televize nastavili zrcadlo: Homofobové? Máme je tam! Xenofobové a rasisti? Těmi se to tam přímo hemží! Prohnilá církev? Zobrazena žádoucím způsobem! A všechna ta lůza, co neumí správně volit? Ta tvoří přímo základ naší jakoby politicky nekorektní podívané pořízené z jejích daní… No a když tam dáme pár sprostých hlášek, ono se to té lůze ještě bude líbit a výchovný efekt bude maximální!

plakát

Vnitřní vesmír (1987) 

Kdyby takový film natočil někdo dneska, dal bych mu maximálně 2*. S přihlédnutím k tomu, že je už 30 let starý, ale dávám 3*. Film prostě zastaral.

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) 

Geniální. Jeden z vrcholů světové kinematografie! Můj umělecký zážitek byl umocněn tím, že jsem viděl originál verzi v turečtině bez jakýchkoliv titulků...

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Vrtá vám hlavou, za co jsem mohl dát táhle sračce hvězdičku? No přece za vizuální efekty! To je to jediné, co filmaři zvládli.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Tato epizoda seriálu "Černé zrcadlo" určená mládeži do 15 let se tedy vůbec nevydařila...

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Nemohu se obránit dojmu, že většina diváků tu hodnotí hrdinství hasičů a ne kvalitu filmu...

plakát

Tátova volha (2018) 

Na filmu se mi nejvíc líbilo, že nebyl moc dlouhý. Kdyby trval třeba tři hodiny, jak se stává v kinematografii zvykem, mohl by divák vidět všechna ta typická česká filmová klišé i v podání druhořadých herců.

plakát

Zmenšování (2017) 

Chci se stát menším, a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě... Proboha proč?