Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Sestra v akci

Sestra v akci (1992)

Námět filmu je jednoduchý- zpěvačku v nočním klubu chce zabít její milenec a vrah, proto se ji rozhodne policista ukrýt v klášteře. Kdybych si měl o filmu nejdřív někde přečíst asi bych se na tento film nepodíval. Když jsem však viděl tento film v čele s Goldbergovou a Smithovou (mojí oblíbenou herečkou) žasnul jsem, jak mě to bavilo. Přitom je to docela lidová komedie- ovšem postavená na skvělých písních.

Světáci

Světáci (1969)

Skvělé výkony herců(J.Bohdalová, J. Jirásková, I. Janžurová, J. Sovák, V. Brodský a J. Libíček) zajistily filmu neuvěřitelnou zábavu od začátku do konce. Film vznikal téměř za naprosté improvizace. Scéna filmu v baru, kdy se šestice lidí snaží kultivovaně rozmlouvat o umění je nezapomenutelná. Myslím si, že kdyby měl vznikat film s takovým námětem v současné době, kdy nalézám jen nevýrazné komické talenty, vznikl by asi dokument nebo televizní inscenace s dramatickým podkresem.

King Kong

King Kong (2005)

Vždycky jsem si říkal, že to bude blbost v hlavní roli s opicí - no s king kongem, ale velmi příjemně mě to překvapilo. Je to neuvěřitelně skvěle natočený film se skvělým soundtrackem. Já jsem se na tento akční snímek díval v televizi, ale rozhodně lepší to muselo být v takovém kině nebo na dvd, protože je to jednoduše bez otravných reklam. Jinak velmi doporučuji, King Kong je parádní podívaná od které jen tak neodejdete (mě dělalo velký problém zajít do kuchyně pro chipsy).