Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Supergirl

Supergirl (2015) (seriál)

Dvanáctiletá Kara Zor-El byla seslána na Zem z Kryptonu, který byl již na pokraji rozpadu. Nalezne ji rodina Danversových, díky které se naučí skrývat své kryptonské schopnosti a je veřejnosti známa jako Kara Danvers. Ve svých 24 letech je nucena použít své schopnosti kvůli katastrofě. Po svém hrdinství se rozhodne pokračovat pro prospěch obyvatel Země.

Dragon Ball Kai

Dragon Ball Kai (2009) (seriál)

Remake původní Majin Buu ságy Dragon Ball Z a Dragon Ball Kai, který se snaží více držet manga předlohy. Na úplném začátku remaku nastupuje Gohan na střední školu, jinak obsahově velmi podobné předchozím sériím.

Darker than Black: Kuro no keijakuša

Darker than Black: Kuro no keijakuša (2007) (seriál)

V Tokiu objevila anomálie nazývaná pekelná brána. Kvůli ní z oblohy zmizely hvězdy a začali se objevovat lidé se zvláštními schopnostmi - kontraktoři. Jsou známí svou absencí citů, bez problému by zabili i své nejbližší. Hei je kontraktor, ovšem není úplně jedním z nich. Je výjimečný naprostou kontrolou nad svými silami a schopností vážit si ostatních lidí. Před ostatními lidmi se vydává za studenta, ale jeho pravým záměrem je odhalit záhadu pekelné brány a spatřit zase jednou původní noční oblohu.

Reklama