Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (7)

One Punch Man

One Punch Man (2015) (seriál)

Manga předloha dosáhla takové popularity, že v žebříčku největší anime komunity MyAnimeList tento seriál obsadil 28. příčku ještě před tím, než vůbec začal vycházet. Systém blokování předběžného hodnocení byl tehdy dočasně odstaven.

RWBY

RWBY (2012) (seriál)

Seriál RWBY je pojmenovaný po stejnojmenném týmu, který vznikl složením iniciálů hlavních postav Ruby, Weiss, Blake a Yang. Jejich zbarvení vlasů zase ve stejném pořadí přesně odpovídá anglickým překladům barvev: červená (Red), bílá (White), černá (Black) a žlutá (Yellow).

Arrow

Arrow (2012) (seriál)

V první a druhé sérii oznamuje Oliver (Stephen Amell) na začátku každého dílu, že strávil celých 5 let na ostrově, nicméně v dalších sériích se ještě odehrává časová linie mezi ostrovem a Starling City a tato předmluva je pozměněna na „pět let pekla", nyní už neomezena pouze na ostrov.

Pokémon

Pokémon (1997) (seriál)

V epizodě 65 vyšle Ash Charmandera bojovat s Jinx. Jeho Charmander už se ale v předchozích dílech vyvinul v Charizarda, 2. evoluční stupeň, tudíž by se Charmander v tomto díle objevit neměl. Pochybení vzniklo v důsledku incidentu při vydávání a odložení seriálu o 4 měsíce. Epizoda 65 a 66 by správně měla být na místě 39. a 40. epizody.

Indiana Jones a Poslední křížová výprava

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)

Ve scéně, kde Indy (Harrison Ford) visí na bočním děle za svou náramenní tašku, je vidět, že se dělo svým koncem celou dobu tře o skálu. V dalším záběru je vidět, jak vyšplhal zpátky na tank, aniž by se musel vzdát tašky, která by jinak nešla z děla odstranit.

Reklama