Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (136)

plakát

Bratři (2023) 

Četl jsem knihu Zatím dobrý a později i výbornou audioknihu,tohle strhující drama nejde vmáčknout do 135 minut ale Epsteinovi se to povedlo asi nejlíp jak to šlo."Bez svobody se nedá žít,ale jen přežívat"

plakát

Pétain (1993) 

Petain byl je naivní hlupák kterých bylo v historii spousty,chtěl hrát plichtu s šílenými diktátory!Jinak výborně ztvárněna postava Lavala i když herec měl asi 30 kg rozdíl oproti skutečnému Lavalovi.

plakát

Good Old Czechs (2022) 

Zajímavé záběry které snad nebyly k vidění,i hudba velmi cool.Fratišek Fajtl je můj hrdina,jeho knihu Sestřelen jsem četl několikrát a těšil jsem se moc(Snad se do toho pan Marhoul někdy pustí).Ty hlasy herců mluvící piloty a nepříjemné dlouhé pauzy ve vyprávění jsou opravdu k zbláznění!Výsledek rozpačitý...

plakát

Grand Prix (2022) 

Nebýt Štěpána tak to nestalo za řeč!

plakát

De Gaulle (2020) (seriál) 

Tento největší francouz 20 století by si zasloužil lepší počin než tento seriál,škoda...počkáme!

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Příběh je velmi předvídatelný,plochý a milostná linka trochu přitroublá,ale když se na to člověk podívá optikou jako na akční film o stíhačkách,nejde prostě hodnotit jinak než nejvýše!

plakát

Odstřelovač: Bílý havran (2022) 

Příběh velmi jednoduchý ale jinak špičkový akčnák o odstřelovačích.V kontextu dneška je samozřejmě radost sledovat jak okupanti padají k zemi s rozšmelcovanýma kebulema...Sláva Ukrajině!

plakát

Hra špionů (2020) 

Rychlé,svižné a nepříliš komplikované špionážní drama které v okurkové sezoně pobaví.