Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (47)

Smrtící roj

Smrtící roj (2003)

Po neúnavném hledání konečně nachází vědec-biotechnolog v odlehlé vesnici v Jižní Americe roj smrtících vos. Nehodlá jej ovšem zkoumat ve své laboratoři. V zájmu záchrany lidských životů se entomolog spolu s reportérem pokusí zastavit hrozící katastrofu a gigantický vosí Babylon zničit. A to ještě předtím, než se dostane do nevypočitatelných rukou biotechnologa a využije ho jako smrtící zbraň.

Operace Delta Force 4

Operace Delta Force 4 (1999)

Na neklidném Balkánu zajala ozbrojená banda skupinu amerických vědců a na jejich záchranu je vyslán speciální zásahový tým Delta Force. Ozbrojenci ale začali vědce zabíjet, protože něco objevili. Záchranná akce se zdaří, ale kdosi se snaží zatajit všechno o záhadném projektu Zeus. Po návratu pozorují zachránění podezřelé otřesy kolem hlubokého zlomu San Andreas v Kalifornii. Další akcí oddílu Delta Force je překazit transport plutonia. Po neúspěšném zásahu už všichni tuší, že jim neříkají celou pravdu. Poslední pokus dostat plutonium do bezpečí se má odehrát na vulkanickém ostrově, na který je přivede jeden ze skupiny. Nikdo však nemohl tušit, že skutečná pravda o projektu Zeus může být tak hrozivá - vojáci týmu Delta Force jsou jediní, kteří mohou zabránit zkáze celého západního pobřeží Spojených států.

Level smrti

Level smrti (1997)

Pilot v trenažéru stíhačky se najednou ocitne v roli vojáka v operaci "Pouštní bouřka". Na obrazovce se objeví sud s naftou, který před jeho očima exploduje a všechno zahalí černá tma. Když se obrazovka opět rozzáří, pilot leží v trenažéru mrtev. Prototyp bojového programu udělal víc než se od něj očekávalo. Armáda ihned vyhlašuje zákaz prací na této smrtící hře. Dr. Vincent MacInlyre (David Bradley) se ale nechce svého díla vzdát a přes Dacastina (Bob Cotie) najde způsob, jak prodat program cizí armádě. Detektivové Blake (Jalal Merhi) a Stoneová (Evan Lurieová) jdou po jeho stopě, netuší však, že se sami stávají hlavními aktéry smrtelné hry, kde platí jen jedno: vyhraješ-li, zůstaneš naživu.

Odpadlík

Odpadlík (1997) (TV film)

V roce 2055 je zločinnost a kriminalita konečně potlačena. Ulice jsou bezpečné, občané žijí spokojený život a tak se zdá, že pro budoucnost lidstvo tento problém definitivně vyřešilo. Vědec dr. Wayne Greenstreet (David Leisure) vytvoří prototyp robota (tzv. RUJ) pro simulování násilné zábavy. Tyto umělé bytosti jsou nasazeny v Dreamworldu, kde si za koupený lístek lze splnit veškeré lidské touhy, ať divoké, násilné nebo nemravné. Hosté mohou dle libovůle zabíjet, znásilňovat, zohavovat nebo jinak ponižovat RUJe, kteří se nedovedou účinně bránit, protože nejsou k tomu naprogramováni. Pravidla "nevinné a očistné hry" se změní, když softwarový inženýr Garland Widmark (Gabriel Dell Jr.) s přítelem úspěšně otestují novou hru s hrdinou zvaným Outsider (Xavier Declie), jemuž se násilné zábavy lidí vůbec nelíbí...

Opovržená žena 2

Opovržená žena 2 (1997)

Alex Weston (Andrew Stevens) měl dokonalou rodinu a bezproblémový život. Ovšem pouze do doby, než potkal Amandu (Tane McClure). Ďábelská svůdkyně posedlá touhou po pomstě tkala síť vášně, zrady a smrti... A Alexův syn je nezvěstný... Krásná Amanda začala nový život a provdala se za sympatického učitele psychologie Marka (Myles O'Brien). Jejich šťastnou idylku naruší jen hrůzostrašné sny z minulosti, které Amandu pronásledují. Mark ve snaze jí pomoci, požádá o spolupráci svého přítele psychoanalytika doktora Greenfielda (John McCook) a ten prostřednictvím hypnózy oživí Amandiny vzpomínky ny minulost... Marka však svádí jedna z jeho studentek a Amanda něco tuší. A opovržená žena se v okamžiku změní na chladnou a vypočítavou mstitelku, která se nezastaví skutečně před ničím.

Podvod

Podvod (1997)

Čtyři kamarádi Joseph (Jan Rubeš), Olive (Cloris Leachman), Woody (Jean LaPointe) a Rose (Olympia Dukakis) se setkávají u hrobu svého přítele Petra. Jelikož jsou výdaje na pohřeb příliš vysoké, Woody přislíbí pomoc a je ochoten poskytnout část peněz - ovšem pouze se souhlasem Carla (Matt Craven), správce svého majetku. Situace se zkomplikuje, když Carl všechno popře a odtajní své praktiky, což Woodyho srdce nevydrží a náhle zkolabuje. Joseph, Olive a Rose tak převezmou případ do svých rukou a vniknou do Carlova počítače, kde zjistí, že Carl veškerá pověření podepisuje pouze se starými a nemocnými lidmi. Po jejich smrti svou fiktivní společnost zruší a všechny peníze převede na svůj účet. Všichni tři se rozhodnou konat a chytit Carla do pasti...

Chuť strachu

Chuť strachu (1996)

Martina Niconiho (Costas Mandylor) vychovala ulice. Zná dokonale všechny její stránky a ví, jak chutná život organizovaného zločinu. Nikdy by si ovšem nemyslel, že se jednou stane jeho obětí. V šarvátce, v níž pomáhal svému příteli, zabije Connieho Trentilla, syna nejmocnějšího mafiána v New Yorku. Okamžitě pochopí, že se ocitl ve smrtelném nebezpečí, a proto vyhledá pomoc u strýce Lea (George Murdock). Ten jej ukryje ve svém venkovském sídle. Obávaný Don Trentillo má však oči všude a vyšle za Martinem elitní zabijáky.

Elektra

Elektra (1996)

Striptýzová tanečnice Karen (Lara Daans) vyláká Rona Thatchera (Ronn Sarosiak) do tmavé uličky, a tam jej nečekaně uhodí po hlavě. V bezvědomí ho dopraví k vědci Clydovi Bartholomewovi (Ed Sahely), který na něm chce otestovat novou drogu. Pod jejím vlivem se mládenec změní na obludného svalovce, záhy však umírá na mozkovou příhodu. Pochybný vědec chce svůj preparát vyzkoušet i na invalidním miliardáři Marcusovi Roachovi (Sten Eirik), ten však odhalí jeho podlé úmysly. Roach postupně zjistí, že testované sérum aplikoval profesor Arthur Duncan i na svém chudokrevném synovi Billym (Joe Tabb), který se díky tomu musí ukrývat na jedné texaské farmě se svou nevlastní matkou Lornou (Shannon Tweed). Roach chce celé tajemství rozluštit, a proto odchází na farmu, kde se stane svědkem nevšedního dramatu, naplněného vášní, sexem a vraždou.

Dítě v akci

Dítě v akci (1995)

Stuart Wolf (Mikey LeBeau) si vždycky o sobě myslel, že je normální, 11letý génius. Když se jeho rodina ocitá v rukou ozbrojených teroristů, nastává jeho chvíle. Teroristé hledají přísně tajné dokumenty a drží Stuartovu rodinu jako rukojmí. Stuartův otec, bývalý diplomat, nemůže zasáhnout, matka se sestrou jsou bezmocné, a teroristé se nezastaví před ničím. S bystrostí přesahující věk 11letého chlapce, vymyslí Stuart plán, jak přetrumfnout teroristy a použít rozum proti zbraním. Stuart musí překonat strach, zachránit svou rodinu a uchovat tajné informace před nepřáteli. Všechno se zkomplikuje ve chvíli, když se teroristé pokouší ukrást tajné dokumenty ze Stuartova počítače. Stuart ví, že jediná cesta, jak zvítězit nad teroristy je začít hrát nebezpečnou hru, ve které jde o život.

Hříšné intriky

Hříšné intriky (1995)

Steph (Becky Mullen) a Adam (Bobby Johnston) Dorseyovi představují požitkářskou dvojici. Jejich manželství se změní po tom, co Steph zdědí rodinný majetek, díky čemuž má možnost vniknout do světa o jakém nikdy ani nesnila. Konflikt se začíná stupňovat ve chvíli, když se v jejich životě objeví záhadná dvojice Jake Flynn (Mark Zuelke) a Cindy Collinsová (Griffin Drew). Jejich příchod a nekalé úmysly totiž souvisejí s jistým tajemstvím a sérií bizarních sexuálních případů, které se objevují ve Stephině blízkosti.

Krutá spravedlnost

Krutá spravedlnost (1995)

Policejní agent Nick Adams (David Bradley) zneškodní v obchodním domě obávaného gangstera Jimmyho Wonga (Yuji Oumoto). Při prudké přestřelce přijde o život i nevinný kolemjdoucí člověk. Navíc se Nick dozví, že při vyšetřování byl v městské věznici brutálně usmrcen jeho nejlepší přítel a kolega Manny (Doug Kruse). Nick se rozhodne vypátrat jeho vraha. Proto se včlení mezi osazenstvo věznice jako odsouzený delikvent. Jediný, kdo ví o koho jde, je jeho nadřízený Larry Dickerson (Charles Napier). Drsný život dostává nový rozměr ve chvíli, když je do téhož vězení transportován Jimmy Wong.

Podraz

Podraz (1995)

Dvě sestry April (Annie Wood) a May (Gail Harris) jsou poznamenány těžkým zločinem jejich otce, který spáchal před 16 lety. Aby své dcery mohl prodat cizincům, zavraždil jejich matku a děvčata unesl. Šestnáct let je formovalo rozdílné okolí. Z April se stala delikventka, pohybující se ve světě drog a zločinu. May je její přesný opak - šlechetná a jemná žena. Životy obou sester se zkříží, když se April rozhodne pomstít smrt své matky zabitím otce. Hlavní podezření ovšem padne na May, která vůbec nic netuší. Jedině detektiv Armand (Dean Howell) je pevně odhodlán hájit její nevinu a uchránit ji tak před krutým vězením. May je postavena tváří v tvář neúprosné realitě věznice a musí bojovat o holý život.

Profík

Profík (1995)

Profesionálního zabijáka Johna Hardina (Michael Madsen) si najme Jack Rushton (Gary Busey), který má velký problém. Jeho krásná a přitažlivá manželka Rena (Jennifer Tillyová) ví o některých jeho choulostivých záležitostech, čímž jej vydírá. Rushtonův zaměstnavatel Phillip Marquant (Robert Loggia), jeden z obávaných mafiánů, trvá na odevzdání inkriminující diskety. Obávaje se o svůj život, Rushton nařídí Hardinovi, aby od Reny získal požadovanou disketu a poté jí zlikvidoval. Rushton ovšem netuší, že Hardina spojuje s Renou vášnivá milostná aféra.

Sekretářka

Sekretářka (1995) (TV film)

Osm let plnila bez reptání Ellen Bradford (Mel Harris) své manželské a mateřské povinnosti. Když je ovšem manžel Eric (Barry Bostwick) propuštěn ze zaměstnání a ponechá rodinu napospas osudu, začne žena uvažovat nad návratem do zaměstnání. Ellen pracovala kdysi jako vlivná burzovní makléřka v jisté miamské firmě. Když byl ale v její kanceláři nalezen usmrcený kolega, rozhodla se výhodné postavení opustit. Nyní doufá, že již zapomněla na děsivý incident z minulosti a obnoví svou kariéru. Jenže časté přízraky jí připomínají, že to nebude tak jednoduché, jak se domnívala. Definitivní změna nastane však ve chvíli, když se seznámí s Deidre Bosnell (Sheila Kelley), talentovanou a ambiciózní mladou ženou, která se trápí kvůli svému zařazení "nízké" sekretářky...

Trefa do černého

Trefa do černého (1995)

Dr. Jack Davies (Jeff Wincott) pracuje už dlouhé roky v pohotovostní ambulanci velké nemocnice. Zažil již tolik zraněných, že jej těžko může ještě něco překvapit. Jednou v noci se zběžně seznámí s plány drogového magnáta Nicholase Turnera (Douglas O'Keeffe), který s pomocí propojení mezinárodních kartelů a americké vlády chce zemi zaplavit drogami. Záhy je lékař brutálně postřelen právě ve chvíli, kdy se pokouší zachránit Lisu Ryanovou (Michelle Johnson), Turnerovu sekretářku. Dr Davies se vzápětí objevuje jako muž bez jména a minulosti, posedlý záchranou Lisina života a likvidací drogového šéfa...

Zrádná minulost

Zrádná minulost (1995) (TV film)

Annie Carver (Catherine Mary Stewart) žije šťastný a úspěšný život v malém městečku v Utahu a zdá se, že ho nic nemůže narušit. Jednoho dne se však objeví muž, který, jak se později ukáže, velice dobře zná její utajovanou minulost. Annie má strach ze svého prozrazení, a proto se nechá dotyčným vydírat. Situace se začne komplikovat, když o Anninu minulost projeví zájem i newyorské podsvětí. Začíná hon na Annin život!

Časovaná lidská bomba

Časovaná lidská bomba (1995)

Zvláštní agent Jim Parker (Brayn Genesse) při zatčení šéfa kubánského gangu na Floridě zjistí, že tento zločinec vyměnil zásilku kokainu za přísně tajný mikročip. Záhy vyjde najevo, že objevené čipy pocházejí z armádních zdrojů, kde se v přísné tajnosti využívají k ovládání lidského chování. Zanedlouho se Jim dozví, že zajištěný kubánský zločinec Pablo Arnaz (Frantz Dobrowky) má být vyměněn za amerického zajatce Mika Garciu (Gavin Hood), jeho blízkého přítele. Tuto výměnu má na kubánském území zprostředkovat generál Raul Arnaz (Anthony Fridjhon), Pablův strýc. Krutý generál dlouho čekal na tuto chvíli, aby se mohl pomstít Američanům. A ďábelský plán se mu začíná dařit.

Jako led

Jako led (1994)

Manželský pár Charley (Phillip Troy Linger) a Ellen (Traci Lords) se náhodou stanou svědky skvěle promyšlené loupeže. Jsou ukradeny diamanty v hodnotě 60 milionů amerických dolarů. Manželé neváhají a seberou je zlodějům - šéfovi mafie Vitu Maltovi (Jorge Rivero). Během krvavé přestrelky je Charley zabit. Ellen je na útěku unesena mafiánskou rodinou. A tak se dostává do dvojího ohně a musí vzít svůj další osud do vlastních rukou...

Kalifornský mýtus

Kalifornský mýtus (1994)

Kalifornský mýtus (1994)
Roberto (Tyrone Power jr.) a Jill (Sherry Hurseyová) Kleinovi jsou typickou losangeleskou dvojicí, která žije bláznivým kalifornským životem. Společně očekávají narození prvního děťátka, přičemž Roberto zápasí s krizí muže jeho věku. Nejdřív je uvězněn za řízení auta v opilosti, následně vzplane tělesným obdivem k přitažlivé herečce Angie (Laura Johnsonová), která ho přemluví k nahatému vystoupení v připravované divadelní hře. Protože Robertovi erotické obsese k vzrušující rudovlásce Angie nabírají na intenzitě, přijme pozvání strávit víkend v jejím domě, a aféra začíná.

Ocelová aréna

Ocelová aréna (1994)

Když olympionik Alex Freyer (Robert Chapin) nešťastně usmrtí během šermířského souboje svého soupeře, všechno pro něj skončí. Zničen touto tragedií a obcházen všemi, kromě přítelkyně Eleny (Reneé Estevez), stojí před nevábnou budoucností. Shodou okolností k němu pronikne informace o ilegálním šermířském ringu pro "horních deset tisíc", přezdívaném Ocelová aréna. Tu vlastní tajemný "Černý muž", který rozhoduje o tom, kdo po boji zůstane naživu. Alex se mu zalíbí a brzy se z něj stane obávaný bojovník. Vítězství mu přinesou blahobyt a přízeň krásných žen, ale rovněž izolaci od skutečného světa, včetně jeho někdejší lásky Eleny.

Reklama