Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (4)

plakát

Pořádné pecky Billa a Teda (2020) 

Oproti původním filmům se to drží celkem obstojně, i když konec je lehce uspěchaný a předvídatelný. Reeves i Winter očividně nezapomněli jak Billa a Teda hrát, i když dospělost je z role znát. Stejně tak obě dcery fungují dobře. Vtipy většinou taky padnou na úrodnou půdu. Klasicky za mě nejlepší jsou scény se Smrťákem. Je to nenáročné, nezklame a snad potěší fandy předlohy a jde tak o celkem povedené pokračování/ukočení.

plakát

Soví dům (2020) (seriál) 

Seriál The Owl House sleduje příběh šestnáctiléteho multikulturního dominikánsko-amerického bisexuálního děvčete Luiz, která se stane čarodějnicí. Tento kreslený seriál je učený pro děti od sedmi roků. Bisexální orientece hlavní hrdinky byla potvrezená jak autorkou Dana Terrace tak i kanálem Disney. Dana Terrace sama sebe označuje jako bisexuálku a asi i proto chce prostřednictvím seriálu šířit reprezentaci mezi tu nejmladší a nejzranitelnější diváckou skupinu. Seriál o bisexuální čarodějnici pro malé děti! Satan vládne světu. Rodiče, matky, otcové, pořiďte na svých přijímačích Disney Channel a naučte svoje děti koukat na zábavné a inteligentní seriály.

plakát

Jak přežít single (2016) 

Tahle romantika je lehce netradiční, takže nečekejte srdcervoucí scény na letišti a přeslazení vyznání lásky. Je to o dnešní generaci, o vztazích, o sexu, ale hlavně o hledání sama sebe. Sice film asi neřekne nic nového nebo nečekaného, ale příjemné odpoledne s ním strávíte.

plakát

Detektor (2000) 

Daniel je asi ten nejhorší psycholog na světě. Místo terapie řeší s klienty hlavně svoje vlastní problémy. Problémy s maminkou s kterou stále žije, se svojí přítelkyní, se svým šéfem... Jako koníček se svým nejlepším kamarádem a detektorem kovů hledají poklady, zastřelené psy, ztracené tatínky a traktory. Film detektor je krásně šílená jízda plná toho správného severského humoru a nádherných záběrů. Určitě za zmínku také stojí vedlejší postavy, bez nich by celý film ztratil většinu svého kouzla. V pravdě děj filmu je v jistých chvílích dost předvídatelný, ale to Vám na zážitku vůbec neubere.