Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

1945: Krvavý mír (2015) (TV film) 

jasně protičeský a protipolský dokument, Britové tentokrát zklamali

plakát

Divergence (2014) odpad!

Pokud vám není -náct, tak bez flašky vína před filmem a nebo přímo v kině nedoporučuji. Ve srovnání s Hunger Games, tento film to projel na celé čáře.

plakát

Willy Fog: Cesta kolem světa za 80 dní (1995) (TV film) odpad!

Bohužel tento film narozdíl od seriálu, který byl vynikající, je naprosto děsný. Nechápu proč 26-dílny seriál zhustili do 75 minutového filmu.

plakát

Kavaleristé (1959) 

John Wayne jako správný Unionistický velitel, zkrátka klasika :-) a útok jižanských kadetů (dětí) je jednou z nejlepších emočních scén

plakát

Zítra se bude tančit všude (1952) 

v tomto filmu je propaganda jako prase, ale musím říct že jsem se u toho dost pobavil a tance se zpěvem byli více než ucházející

plakát

My Fair Lady (1964) 

Nepřekonatelný muzikál všech dob, skvěle obsazený (Hepburn a Harrison), skvělé písně a nepřekonatelné kostýmy , zvláště ve scéně Ascot Gavotte.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995) (seriál) 

Po Nové generaci nejlepší ze všech trekií seriálů. Scénáristé měli skvělý nápad posunout příběh do jiného kvadrantu, což seriálu dost pomohlo. Je zde jasně dán cíl této série, za kterým se celá posádka žene, dostat se domů do Alfa kvadrantu. Častý výskyt Borgů jen chválím, jelikož Váš odpor je marný.

plakát

Bohové a generálové (2003) 

Film se snaží o maximálně realistické zobrazení Americké občanské války. Bojové scény jsou precizně natočeny a dobře odehrány. Přiznávám, že některé pasáže mohou se zdát být krapánek protáhlými, ale to v žádném případě nesnižují historickou realitu filmu. Filmu pomohlo také dobré obsazení generála Lee v podání Roberta Duvalla.

Ovládací panel
10 bodů