Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

Marry Poppins jsem nikdy neviděla. Příběh v současnosti mě nijak nerozechvěl, naopak příběh z její dětství byl úžasný, smutný, dojemný. Raději bych shlédla celý fílm jen tě části.

plakát

Letec (2004) 

Dokonale propracovaný film. Herecký výkon Lea je obdivuhodný, úžasný, prostě excelentní.

plakát

Orphan (2009) 

Ten konec byl vážně super. Člověka by napadlo hodně věcí, ale tohle????? Paráda :-)

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Díky bohu, že film má jen hodinu. Utrpení:-)

plakát

To (1990) (TV film) 

Pan režísér byl jistě hodně statečný, že se pokoušel natočit dobrý film podle předlohy knihy Stephana Kinga. Ale statečnost v tomhle směru je úplně k prdu a trochu.... trochu víc se přecenil. Trhá mi srdce co vyploděj za filmy podle knížek zmíněného Kinga. Sama se dívím tomu, že jim to odsouhlasil. Všem doporučuju si přečíst knížku a na tenhle film vůbec nekoukat. Sice 1000 stránek, ale napětí, strachu, dobrodržství a spoustu jiných emocí, které od knížky očekáváte. Takže určitě nebudete ztrácet čas. Tenhle film je ale pohroma. Takže jednu hvězdičku, aspoň za tu snahu.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Herecké výkony super, prostředí a způsob zfilmování zajímavý, kostými a líčení perfektní!. Ale ten děj byl tak chudý :-( Moc jsem se na film těšila (hlavně díky poslední roli Lea v Nespoutaném Djangovi) a velmi mě zklamal. Herci svoji roly zahrály určitě bravůrně, ale bylo to tak nebarvité, tak bez pointy, nez pořádné zápletky. Škoda:-((

plakát

Jack a obři (2013) 

Čekala jsem mnohem víc. Takové skvělé téma, a tak chudý film. Něco mi tam prostě chybělo. Doufala jsem, že obři, budou to co mne nadchne, ale i po jejich vidění jsem furt s napnutýma kšandama čekala, kdy teda přijde něco co mi vyrazí dech. Ale nepřišlo to:-(. Snad jen poslední scéna toho, jak je koruna do této doby dochovala.

plakát

Sedm životů (2008) 

Doporučuji Vám nedívat se na trailer! Nevědomost je tak blažená tak i to když se Vám po kouskách odkrýva děj i celá pointa filmu. Začátek koncem filmu mě sice trochu deprimoval, ale o to víc mé oči upevnil na obrazovce. Hereckému výkonu Willa Smithe i Rosario Dawson se co nejhlouběji klaním.

plakát

Warrior (2011) 

Skvělý film, všem doporučuji. Poukazuje na to, že rodina je nicméně důležitější, než si připouštímě. Dynamický naboj v druhé polivně filmu Vám nenechá klidný tep. Konec mě rozplakal a prostě nemohla jsem si ho nepustit znova.

plakát

Všemocný (2011) 

Jak jeho obsahem, tak jeho kvalitami - dokonalost. Nemohla jsem odtrhnout oči, Již od začátku film rychle zaujal a to nemluvím ani o jeho konci. Film Vás do svého děje jednoduše zatáhne a donutí Vás ke chtíči po životě hlavního herce.