Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Příběh chlapce, který naprosto pohrdá společností a její falešnou morálkou a snaží se od ní odpoutat svým výletem na Aljašku. Dvě hodiny nádherného filmu, který dokáže dovést k zamyšlení úplně každého.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Výborný epický film, který se svými nekončícími zápletkami odehrávajícími se v 40. a 50. letech minulého století musí zaujmout úplně každého. Příběh o muži, který změnil naše životy, aniž bychom si toho sami všimli.

Na cestě

Na cestě (2012)

Film, který poukazuje na to, že nedůležitějším a jediným smyslem života je si ho užít. Nedokázal jsem si představit Kerouacův román na filmovém plátně, ale Walter Salles dokázal vybrat to nejdůležitější a představit nám nový rozměr "nové etapy mého života Na cestě."

Kvílení

Kvílení (2010)

Výborný film, který do sebe skvěle proplétá prvky Ginsbergova života, včetně úryvků z Kvílení, které jsou doprovázeny nádhernou animací. Soudní proces také nezklamal. Další film na hranici čtyř a pěti hvězdiček...

Znovu 17

Znovu 17 (2009)

Film, tvářící se jako komedie, který má mnohem hlubší rovinu. Nabádá nás k intenzivnějšímu prožití našich životů, aniž bychom je zahodili. Titulní postava zde dostává možnost, vše změnit. Jeden z klasických případů toho, že bych potřeboval dávat čtyři a půl hvězdičky.