Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Drama

Obsahy (3)

Atomic Betty

Atomic Betty (2004) (seriál)

Betty Barrett je dvanáctiletá dívka, která ráda sportuje, dívá se na sci-fi filmy, zpívá ve své skupině, baví se s přáteli a navštěvuje svou babičku. Nebojí se říct, co si myslí a opovrhuje jakoukoli formou šikany, snobství a nespravedlnosti. Nikdo z okolí ovšem neví, že patří k organizaci ochránců galaxie s velícím důstojníkem DeGillem, který připomíná antropomorfní zlatou rybu v podobné velikosti, a pod jménem "Atomic Betty" spolu s pilotem, dětinským mimozemšťanem Sparkym a robotem X-5 bojuje proti zlému lordovi Maximusovi I.Q., který připomíná antropomorfního kocoura a jiné vesmírné nepřátele.

Idiots Deluxe

Idiots Deluxe (1945)

Moe stojí před soudem za napadení Curlyho a Larryho. Obrací se na soudce a prohlašuje, že je nemocný člověk, který byl instruován svým lékařem udržovat klid a ticho. Tento mír je narušován Larrym a Curlym, kteří hlasitě nacvičují svůj kvartet. Po malé nehodě se Moe naštve a omotá trombón hudebníkům kolem krku. Oni si uvědomí, že je ve špatném stavu a rozhodnou se vzít ho na lov, aby se zbavil svého stresu. Přijdou do prázdné kabiny a začnou si vařit vajíčka a brambory, které jim postupně žere medvěd, který se naklání zvenku do okna. Po nedorozumění a několika hádkách se dozví pravdu a lov na méďu začíná.

Fin d'été

Fin d'été (2005)

Mladá žena jde jedním nejmenovaným městečkem u moře, aby uctila památku svého mrtvého potomka. Vtom se přižene silná bouře.

Reklama