Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

"Barevné zpracování klasické Disneyovky" Nápad: 3z5; Zpracování: 4z5; Obsazení: 5z5; Efekty: 4z5; Zvuk: 4z5 Hodnocení: 80%

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Konečně někdo natočil Spider-Mana od srdce a dle komiksu. Co si budem nalhávat původní spider-man byl nudný a vyloženě pro děti. Toto je už dospělejší a s vtipem stejně jako v komiksu. Konečně má Spajdý hezkou přítelkyni. A tu musí mít přece každej hrdina. Sečteno podtrženo. Webb má talent.

plakát

Antikrist (2009) 

Zajímavé zpracování. Nadherná práce s kamerou a impozantní Dafoe. Film není pro každého, pouze pro velice zkušeného a diváka, který umí nahlídnout na film i z jiné perspektivy. Skutečné umení. Zpomalené záběry mají uměleckou hodnotu.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Přesně takhle si to představuju. Ctít zásady předlohy. Naházet tam deset kilo dobrejch hlášek a dát tam charismatický hrdiny. Ano tohle chcem. 80%

plakát

Avatar (2009) 

Tento film se velice blbě hodnotí protože jsou to vlastně dva v jednom. Jedna část vás donutí říct PÁNI a ta druhá naopak šíleným způsobem nudí. Po technické stránce udělal Cameron hrozný skok dopředu, to on umí. Ale po stránce filmové je to na hodnocení ODPAD! Film má snad tu nejprofláklejší zápletku jaký snad může být. Ve filmu vidí člověk aspoň trošku znalý filmů. Vykradené části z dalších X filmů. Od Titanicu, Vetřelců, Zaříkavače koní až po Pána prstenů. Procentuální hodnocení filmů bych viděl někde mezi 35-45%. A ruku na srdce za 150mega bych čekal podívanou, která mě bude bavit a ne abych se u poslední hodiny modlil k bohu ať už to skončí.

plakát

Barbar Conan (2011) 

"Jak zabít legendu snadno a rychle" Nápad: 1z5; Zpracování: 2z5; Obsazení: 3z5; Efekty: 2z5; Zvuk: 3z5 Hodnocení: 44%

plakát

Bílá smrt (2009) 

Od filmu jsem neočekával moc. Ale mile mě překvapil. Dobrá zápletka, nečekaný konec a sympatická kočka v hlavní roli co víc si přát??? Možná trošku propracovanější dialogy a trošku drsnější hudbu která se vryje pod kůži stejně jako všudypřítomná zima. A škoda těch dvou prstů. Oj Oj. Hodnotím minimálně 60%

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

"Amerika, odvaha, síla a hrdina." Nápad: 4z5 Zpracování: 4z5 Obsazení: 4z5 Efekty: 5z5 Zvuk: 3z5 Hodnocení: 80%

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Geniální nápad. Proč nebyl Butler nominovanej na zlatou sošku? Totál překvápko. Všichni mi říkali že to je hustý ale ono je to sakra hustý. 95% Kam se na to hrabe podělaný sci-fi se šmoulama.

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

Po dokumentarní stránce se toho moc vytknout nedá. Škoda že se více nešťouralo. Tento vulgární a nepříjemný člověk si nezaslouží být v politice. Co vím tak v kosteleckých uzeninách jdou platy stále niž a níž. A když si vzpomenu na dětství a kostelecké uzeniny tak to je takový rozdíl asi jako když jíte v putice a pak jdete do michelinského podniku. Prosím voliči mysli na budoucnost.