Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Hon (2012) 

Jedním slovem - NESKUTEČNÉ. Dánsko je tak malé a filmařsky v poslední době obrovské. Za málo peněz filmaři natočili velkolepé filmové dílo pro již filmově vyspělého diváka. Je příjemné vidět, že na super film není potřeba miliony dolarů. Stačí je ta severská syrovost a skutečné pocity a city co do toho umí tamní herci dát.

plakát

Fight For Your Right Revisited (2011) 

"Beastie Boys, A herci, nápad." Nápad: 5z5 Zpracování: 5z5 Obsazení: 5z5 Efekty: 3z5 Zvuk: 5z5 Hodnocení: 92%

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Edgar Wright mě většinou příjemně překvapil a tentokrát tomu nebylo jinak. Natočil to velmi zábavnou formou, která připomínala automatovku a to se ve vodách filmu nevidí často. Tolik nápadu na jednom místě měl naposledy snad Speed Racer či Sin City. Tohle mělo báječnej spád a po stránce stylu nejde udělit nic jiného než jedntku a Michael Cera už v Junu a Superbad ukázal co v něm je. Další mladej talent co jde do hraní na plno. Tenhle filmek si prostě na nic nehraje je tím čím je prostě komedií se stylem 80 let. Tohle si nechávám líbit.

plakát

Počátek (2010) 

Chris Nolan je prostě bůh. Nic tak komplikovaného a přitom jednoduchého. Film zaujme absolutně vším na co si jen náročnější divák může vzpomenout. Od kvalitního hereckého obsazení (DiCaprio ukazuje všechny své kality a mladičká Ellen Page jen ukazuje jaký má talent - obrovský, neznám jinou mladou herečku co dokáže zahrát každou roli do které je obsazena) Zvuky sou dokonalé a hudba též a ten nápad. To je prostě dokonalost. Nolan je režisér NUMERO UNO. Díky Christophere, za to že jste. 95%

plakát

Toy Story: Příběh hraček (1995) 

Parádní animáček který ani po 15ti letech neztratil svoje kouzle. Tohle je ten film, který vyvolal následný Boom animáků. Pixare děkuji.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Tohle byla ta největší bomba co sem za poslední rok viděl. Už jen pointa: Hrdinové co nejsou hrdinové. Tak si to shrňme: Dobrej nápad, Cage se konečně vytáhl, hromada zbraní, hezká holka nehrdiny, vtipy, komiksy. Co víc si přát??? Jen jedno druhý díl.

plakát

Gran Torino (2008) 

už million dollar baby byl jeden z největších skvostů co natočil, ale tohle je naprostá bomba. Hezky ukazuje poměry v usa i lidskou stránku válečných veteránů a to auto. to je prostě mlast. Clinte jen tak dál.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Sandra v tak silném dramatu? Ano a klidně častěji. Tohle mi moc chutná 91%

plakát

Orphan (2009) 

Viděl jsem za poslední roky lepší horor? Ne. Všude samá vyvražďovačka, hektolitry krve. A tady? Tady nic takovýho není a to je jenom dobře. Chci víc psycho hororů co mají co říct. Karel Roden mě překvapil kvalitou své "dlouhé role". Nakonec můžu jen říct tohle mi fakt chutná. 89%

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Geniální nápad. Proč nebyl Butler nominovanej na zlatou sošku? Totál překvápko. Všichni mi říkali že to je hustý ale ono je to sakra hustý. 95% Kam se na to hrabe podělaný sci-fi se šmoulama.

Ovládací panel
6 bodů