Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (7)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tohle je ultrakult. Geniální hlášky, geniální černý humor, geniální scénář, geniální herci, geniální Tarantinova režie. Prostě filmový ekvivalent absolutního blaha. Nic víc říct nemůžu.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Na konci filmu mi hlavou projela myšlenka "Nic víc už nechci" a pak jsem tři dny na ten film myslel a nebyl schopný si pustit žádný jiný. Pořád se mi vracely různé scény, jedna geniálnější než druhá. Famózní film. Nevím co tady mám vynachválit dřív. Brilantní herecké výkony, geniální scénář, mistrovskou režii, úžasnou kameru a nasvícení... Za mě jeden z nejlepších filmů všech dob a Fincherův masterpiece (tj. ještě lepší než Se7en).

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Jeden z mých nejsilnějších filmových zážitků vůbec. Když jsem to viděl poprvé (myslím že až 2009) a neměl jsem moc nakoukáno a věděl úplný prd o filmech (moje filmové zkušenosti měla na starost prakticky jen TV NOVA), bylo tohle jak z jiného světa. Pamatuji si, jak mi hlavně problesklo, že jsem ani nevěděl, že se dá natočit takhle dobrý film. Bez TDK bych se možná nikdy nezačal o film tolik zajímat.