Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (208)

plakát

Fantomas (1964) odpad!

Neskutečná kravina, na níž neshledávám nic koukatelného. Tradičně uječený Funés, hlavní "špatňák" je chlap se šeredným gumovým šedým ksichtem (prý s ocelovou tváří), debilní dialogy a děj o ničem. Opravdová "klasika".

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Jedna hvězda za hezkou princeznu. Jinak je ta pohádka naprosto příšerná rádoby akční podívaná o ničem. Kromě toho je tam velmi přehnaná až trapná a otravná vzájemná nevraživost mezi hlavními postavami.

plakát

Bílá paní (1965) odpad!

Vrcholné herecké obsazení bohužel nemůže změnit nic na tom, že tenhle kinematografický výtvor je naprostá hovadina. Tenhle film ani nemusel odpočívat v trezoru, nejlépe by bylo, kdyby nebyl vůbec natočen.

plakát

Mezi supy (1964) 

Oproti "klasickým" Vinnetouovkám je tohle naprostá pitomost. Asi tak třetina postav se téměř bez ustání něčemu debilně tlemí, druhá třetina postav se projevuje jako totální kreténi a ta třetí jsou postavy pouze nesympatické. Old Surehand se chová jako nějaký rozjívený floutek a jeho x-krát zopakované gesto, kdy si ťukne prstem do klobouku, vypadá jako kdyby pocházelo z nějaké laciné parodie. To vše je "korunováno" tím, že zde prakticky neexistuje děj. Je to spíš jenom koláž jednotlivých scén.

plakát

Divoká svině (1989) odpad!

Chaotický děj poletující od esenbáka k esenbákovi a od případu k případu, pročež oslí můstky jsou rádoby akční podívaná, kde se motá přehnané množství naprosto nevýrazných a nezajímavých postav. Celkově nuda k uzoufání. Za mě rozhodně nejhorší CS detektivka z "osmdesátek".

plakát

Třicet jedna ve stínu (1965) 

Celé by se to dalo shrnout jedním slovem: NUDA! Jsou to vesměs jen řeči, dlouhé prázdné scény a žádný děj.

plakát

Trhák (1980) odpad!

Těžko snesitelná nudná nevtipná blbost. Slovy jedna vtipná scénka (výbuch) a jedna vtipná hláška (zaražený pilot) celý film opravdu neutáhne.

plakát

Když v ráji pršelo (1987) odpad!

Naprosto nekoukatelná nudná hovadina, kde nešikovnost hlavní hrdinky je natolik otravná, až je to nesnesitelné. Kdyby to bylo líp zahrané, tak by to možná bylo vtipné ve stylu Pat a Mat, ale je to jen trapné. Ostatně "filmotéka" paní režisérky hovoří za vše...

plakát

Nebezpečný vlak (1999) (TV film) odpad!

Ještě větší sračka, než jste doufali. Vévodí tomu spousta zbytečných postav a jejich ještě zbytečnějších keců a arogantní senátor se svou pobočnicí šerednou jak noc. A to nesmím opomenout růžový "drinčíček" se žlutým paraplíčkem, který jsem zahlédl minimálně pětkrát, přestože více než polovinu žvanicích scén jsem přeskákal pomocí fast forward. Když už náhodou dojde na nějakou akci, tak je to trapná vykonstruovaná nesmyslnost. O technických aspektech asi netřeba dodávat, že když už se tam na chvíli nějaký ten měřák/kabel/motor objeví, tak je na něm jasně vidět, že tvůrci o technice nemají ponětí, které by převyšovalo znalosti fyziky, jimiž disponuje podprůměrný žák deváté třídy základky.

plakát

Smrt v kruhu (1989) (TV film) 

Kdyby to celé trvalo méně než 45 minut, tak by se na to možná dalo koukat. Jenomže při téhle stopáži se tam polovina záběrů opakuje téměř do zblbnutí a na konci mně osobně už bylo úplně jedno jak to celé bylo. Hlavně že to už skončilo. Postava dcery inspektora, která je emancipovanou novinářkou, je nesnesitelně otravná.