Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

ačkoliv je to dobrej animák nezasmějete se u něj jako u 1. dílu. ale na pět hvězd to pořád docela stačí, přesto se to 1 nevyrovná.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

no dobrý dávám teda 5 hvězd ale opravdu je to nehorší vetřelec.jak už tu pár lidí psalo tou mutantkou se to vlastně zkazilo,ale co si budem nalhávat už u tý 3 bylo vidět že režisérovi a scénáristům došli nápady,respektive už to strácí to kouzlo, a z toho vyplívá že 2 a 1 jsou nejlepší díly.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

no fakt trapárna na entou. teda čekal jsem víc.ty godzily byli trapný a scénář ani nemluvě.triky dobrý ale jako ten proslov na začátku že přicházeli další a další kaiju,strašný.tomuhle může dát 5 hvězd snad jenom magor.a aby to bylo tak trapný a dětinský tak ty roboti prostě musely bejt obří a nikdy neprohrát aby se náhodou neporušilo dětský pravidlo že dobro vždy vyhraje nad zlem.vlastně pardon na začátku jeden zařval v robůtkovi a jeho bratříček si pak šel stavět baráčky a pak šel jen tak zabít pár godzil.mě i obšas připadalo že je to trapný schválně.a mimochodem ta hvězda je pouze za triky nic víc nic míň.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

no velice dobrý akorát ten konec už nebyla taková podívaná jako ten supr začátek,ten konec jsem spíše odseděl a jen tak čuměl do tý televize.jednoduše řečeno ten konec nebyl tak akční jako např.bitka s těma mega pavoukama. ten Šmakulák nebyl tak dobrej jak jsem doufal,jak tu už někdo psal tak ten drak nebyl schopnej sundat ani jednoho trpajzlika ani na 100. pokus,ten tam pořád něco mlel a padal.no ale jinak to ušlo takže dobrej film.ale měl bych ještě jednu výhradu:ten konec nebyl jaksi dodělanej myslim že těch cca 15 min. v tom jezernim městě jak zabijou toho Šmakuláka navíc by neuškodilo,ale jinak dobrý.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

docela dobrý no,akorát ten konec byl trochu divnej,nevim zda je to z důvodu že chtějí udělat pokračování ale byl trochu nejasnej a nedodělanej. nicméně bylo to zábavný a tak dávám 5 hvězd ale čekal jsem víc.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

No tohle má dobrej styl,tohle je jen další důkaz že dělat remaky na starý superhrdiny se vyplatí:D.neni to jako že ňáká trapárna kdo je ten náš spidey:D no a velký zlepšení je i vidět vtom scénáři,nápad že spiderman je zatím teenager byl dobrej a taky je dobrá změna v tom herci 1.tamten herec byl slizkej blbec 2.v tom původním spidermanovi je naprosto strašnej dabing

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) 

No docela fakt ůlet z počátku jsem si myslel že varan a vlastně i kobra budou vypadat nějak reálnější ale jsou udělaný tak že by se toho ne bála ani 5letá holka ze školky ale na pohody jentak to docela jde ale jen proto dávám 3hvězdy jinak je to na odpad!.tady je naprostej důkaz že dneska udělat dobrej film na tohle téma je fakt nemožný

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 

Tak docela povedenej brutální horor ze začátku asi každýho napadne po prvním setkání s tim „magorem s motorovkou” že to asi na konci vodsere ale neni to tak,docela povedenej konec.

plakát

O človíčkovi (1985) (seriál) 

Pračurák je můj oblíbený večerníček