Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (58)

plakát

Krycí jméno: Jaguár (2021) (seriál) 

Nejvíc mě bavil hudební doprovod. Jinak to šlo od desíti k pěti, takže milosrdné 3 hvězdy jsou za mě maximum. Především je to žánrově nevyvážené. Chvílema se to bere velmi vážně a v zápětí na to si to hraje na Tarantina.

plakát

Era ora (2022) 

Mohlo to být kratší. Dost už mě to od půlky nudilo.

plakát

Pepinova dobrodružství (1985) 

Typické osmdesátky..... ulítlé scénky bez většího či smyslplnějšího děje, místy parodie. Neurazí, ale ani nenadchne a za pár dní si na to ani nevzpomenete.

plakát

Superhvězda z Francie (2019) (seriál) 

Na začátku, když to staví na tématu superhvězdy z Francie, která však ve Státech nic neznamená, to ještě je alespoň zábavné. Ke konci však začne převládat řešení rodiných témat, ubude humoru a začne se to táhnout jak smradlavý camembert.

plakát

Silvestr ve výtahu (2022) 

Dva lidi uvíznou ve výtahu a ráchaj se ve svých komplexech. Bohužel mě vůbec ty jejich řeči nebavily, ba dokonce mi oba dva desně lezli na nervy. Konverzačni komedie by holt neměla mít tupé, tuctové a fádni dialogy.

plakát

Stokrát si troufnu (2022) 

Takový milý, přátelský, naivistický film, kterému však schází hloubka i nějaký dramatičtejší oblouk,který by diváka vtáhl do děje.

plakát

Nepokoušej hvězdy (2020) (TV film) 

Je to velká romantika! Hodně to stojí na protikladech hlavních protagonistů. Ona je nepraktická, éterická, trochu trhlá popelářka. On je vědátor, který má doma knihy seřazené podle abecedy a chce vytvořit něco výjimečného. Děj je sice předvídatelný, reálně nepříliš pravděpodobný a místy až dětinský. Na druhou stranu je to pohodově natočený, příjemně to utíká, herecké výkony jsou fajn a funguje dobře i chemie mezi hlavními postavami. Něco ve stylu pretty woman aneb taková pohádka pro dospělé o tom jak krásná popelářka rozproudila krev jednomu upjatému vědci.

plakát

Kleo (2022) (seriál) 

Nedivím se, že to má tak rozporuplné hodnocení. Chvílema se to tvářilo hodně vážně a hned na to úplná parodie. Trochu podezřívám tvůrce, že těma parodickýma vsuvkama zakrývali díry ve scénáři. Nicméně mě tento styl bavil a taky mě moc bavila Jella Haase v hlavní roli. No a taky mě bavil skvělý soundtrack.

plakát

Kdo tě miluje (2015) 

Obvykle u italských romantických komedií přihmouřím jedno oko i nad všudypřítomnou patetičností, ale tady už toho kýče bylo moc. Nosný příběh není nějak zajímavý a vedlejší příběhy spíše celý film tříští. Celé to pak působí jako takový nedochucený minestrone do kterého, aby ho vylepšili, nacpali úplně všechno, co je zrovna v naší dnešní společnosti na talíři. A taky to někdy působilo, jak reklamní spot na Polignano, spíš než film.

plakát

Řekni mi kdy (2020) 

Romantika z Mexika aneb letní speciál oblíbené telenovely o tom, kterak nezkušený Juan ke krásné señoritě přišel.