Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (19)

Dallas

Dallas (2012) (seriál)

Linda Gray ztvárnila alkoholičku Sue Ellen natolik věrohodně, že byli někteří diváci přesvědčeni, že je alkoholikem i ve skutečnosti. Přitom se však jedná o abstinentku. Ke skvělému výkonu alkoholem ovládlé osoby se inspirovala i od své matky Marjorii, která začala pít ve chvíli, kdy se musela vzdát baletní kariéry.

Hlavně nezávazně

Hlavně nezávazně (2011)

Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas.

The Hunter

The Hunter (2011)

Film byl natočen podle románu "The Hunter" od australské spisovatelky Julii Leigh.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Poslední díl filmové ságy o Harrym Potterovi převálcoval s výdělkem 168,6 milionu amerických dolarů snímek Temný rytíř (2008), dosavadního držitele rekordu víkendové návštěvnosti kin v USA a Kanadě. V České republice film během prvního víkendu zhlédlo 230 856 diváků a s výdělkem 34 881 266 korun českých se v té době postaral o rekord. Ve své době se rovněž jednalo o nejvýdělečnější filmovou ságu vůbec.

Pan Popper a jeho tučňáci

Pan Popper a jeho tučňáci (2011)

Ve filmu se objeví i obraz nakreslený samotným Jimem Carreym, který si léčí své deprese a nešťastné období právě malováním.

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Návštěva promítání tohoto snímku se stala osudnou dvaačtyřicetiletému Lotyšovi, jehož jméno tamější policie odmítla zveřejnit. Muž údajně jedl v kině popcorn příliš nahlas, za což na něj vypálil jiný divák ze střelné zbraně. Muž zranění později podlehl.

Robin Hood

Robin Hood (2010)

Russell Crowe (Robin Longstride) si ve filmu zahrál jen pod podmínkou, že Robina Hooda představí v novém světle. Kvůli roli také podstoupil náročný fyzický trénink, aby zvládl střelbu ze starého luku.

Shrek: Zvonec a konec

Shrek: Zvonec a konec (2010)

Po premiéře filmu Eddie Murphy, který v původním znění namluvil Oslíka, prohlásil, že chtěl v padesáti pověsit herectví na hřebík a užívat si života. “Teď mám padesátku na krku a pořád hraju, navíc osla“, doplnil herec.

Norbit

Norbit (2007)

Na scénáři filmu Eddie Murphy spolupracoval se svým bratrem Charlesem.

JAG - Season 2

JAG - Season 2 (1997) (série)

Producenti stanice CBS po první řadě seriálu usoudili, že se seriál nevyplácí, a jeho další natáčení zastavili. Vzápětí práva zakoupila konkurenční televizní stanice NBC a v seriálu pokračovala.

Esposados

Esposados (1996)

Krátký film Esposados vyhrál v roce 1997 čtyřicet národních i mezinárodních ocenění.

Johnny Belinda

Johnny Belinda (1948)

Ronald Reagan poté, co byl jeho ženě Jane Wyman udělen Oscar pro nejlepší hlavní herečku, prohlásil, že na jejich rozchodu nese z části vinu také tento snímek.

Reklama