Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (92)

plakát

Adele: Živě z Royal Albert Hall (2011) (koncert) 

Na tomto filmu/koncertu jsem byl s partnerkou v nějakém art kině v Praze a byl to krásný zážitek. Člověk zapomněl, že je v kině a celý sál často zpíval a po každé písničce tleskal ;-)

plakát

Aljaška: Poslední hranice (2011) (seriál) 

Viděl jsem asi 3 díly, je to docela zajímavé, ale přijde mi, že to je snad nějaká reality show. Ty lidi tam jsou všichni úplně neschopný jakoby přijeli poprvé na venkov.

plakát

Andor - Zúčtování (2022) (epizoda) 

U tohoto, tedy 3. dílu jsem si uvědomil, že je Andor na daleko vyšší úrovni než The Book of Boba Fett a při aktuálním sledování 3. řady Mandaloriana, převyšuje i jeho. Výborně! Doufám, že další díly pro mne nebudou zklamáním.

plakát

Animatrix: Druhá renesance 1. část (2003) 

Jak tu již jiní psali, toto je nejlepší dvojdíl celého Animatrixu. A budu se opakovat, když pochválím absolutně propracovaný scénář tohoto kratičkého minifilmu, který v sobě skrývá spoustu point, z nichž nejvýznamější je pointa náboženská a vědecká.

plakát

Animatrix: Druhá renesance 2. část (2003) 

Jak tu již jiní psali, toto je nejlepší dvojdíl celého Animatrixu. A budu se opakovat, když pochválím absolutně propracovaný scénář tohoto kratičkého minifilmu, který v sobě skrývá spoustu point, z nichž nejvýznamější je pointa náboženská a vědecká. (pouze kopíruji komentář k první části)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Začátek filmu se mi docela líbil, ale pak už to šlo z kopce. Až na několik vtipných scének to byla nuda :-/ a to jsem se na to tak těšil díky obsazení...

plakát

Astronaut (2006) 

Další z mála filmů, který předčil mé očkávání.

plakát

Automechanik (2008) (studentský film) 

Super - nejvíc se mi líbil ten interiér :-)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Souhlasim s Philoun1. Angličtina je v tomto seriálu dost jednoduchá, takže tomu i průměrní angličtináři skvěle rozumí.