Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (183)

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Dvě a půl hvězdy... Zbytečné scény z rodinného života inspektora zabíjely film...Raději měli víc scén dát z SS doby Eichmanna

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Tento film mel skoncit jako hlavni padouch na konci filmu...pasaz mezi eskymaky totalne nudici a nezajimava,podarilo se me usnout..Aspon ze na konci je to celkem slusna akce s par dobrymi fighty,inak bych byl prisnejsi..

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Wooow...O mnoho lepsi nez jednicka,vice atmosfericke,strasidelne,kazda postava mela svuj prostor..Film prijemne prekvapil :)

plakát

Anthropoid (2016) 

Stale sedim zaryty v kresle a z tv jede hudba ze zaverecnych titulku a nevim co k tomuto filmu rict..do pulky filmu jsem si rikal,covece,tohle bude asik takova slabota,nic se nedeje,sice nejake napeti lze citit ve vzduchu ale neco tomu chybi...a co chybelo? HLAVNE zhruba 40 minut do konce :) Nastala pak spravna filmova rezba,kdy jsem cucel s otevrenou pusou a skoro nedychal,pri atentatu jakobych tam byl s nima,prestrelka v kostele skvele natocena :)A to jsem si rikal,ze zrejme nenajdu film kdy zaverecna pulhodinka prekryje celej film a uplne ho cely protoci v hodnoceni,tady jsem ho prave nasel.. pro me lepsi nez cesky Atentat..

plakát

Bulšit (2001) 

Ja se u tohoto filmu neskutecne bavil,skvele straveny vecer...zdejsi hodnoceni nechapu.. Davam plnou palbu a nasrat :D Nejvetsi kapr pro me byl ten tatik pomateny z valky ve Vietnamu :D

plakát

Bunkr smrti (2008) 

me se to libilo :))dival jsem se na to v noci a nejaky momentky stalo za to :)

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Bohuzel jsem podle hodnoceni a komentaru cekal neco vice..film se tahnul,vetsi akce byla az na konci,tri hvezdy za oba hlavni herce,zahrali to skvele :)

plakát

Casino (1995) 

Misty opravdu vynikajici pasaze,hlavne dialogy mezi ,,sjetou,, Stone a pusobivym De Nirem,neustale jsem cekal kdy ji plesti po tlame,pac uz by to nekdo jiny udelal driv..Kazdopadne Sharonka timhle filmem se me dost zprotivila...ale k filmu Jak jsem rekl,film mel nektere vynikajici pasaze(scena s baseballovymi palkami na poli,sverak,navsteva starsiho kovboje v kancelari v casina) avsak abych dal 4 hvezdy neco me tam chybelo,cekal jsem ze ten konec vygraduje do momentu,kdy budu mit sevrenou prdel a otevrenou hubu a jen budu koukat,ale to se nestalo,takze davam za 3***... Musim ale rict,ze kdo da tomuto filmu mene nez 3 hvezdy,tak by si mel jit naliskat :)

plakát

Čas pomsty (1993) 

Kur*a tohle byla klasika jak hrom na VHSkach v 90 letech..a Dolph na vrcholu !!

plakát

Čelisti (1975) 

Tady není co řešit,kvalitní ač už legendární dílo od Spielberga,ale pořád to má grády,napětí,hudba k tomu dodává velký plus,herecké výkony výborné,nemůžu jinak než za 5.. Vzpomínám si,když mi známý vyprávěl,jaký to byl trhák v kinech v 70 letech,že někteří už odcházeli v půli filmu z kina ven :))

Ovládací panel
1 bod