Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Transformers

Transformers (2007)

Když vidím Transformers mrazí ve mě. Cožpak se dá natočit něco tak dokonalého?! Už od začátku jsem tvrdila, že to bude blbost. Ale po prvních 15ti minutách jsem naprosto změnila názor. Bay je režisérský bůh. (Bůh všech božských režisérů je ovšem Spielberg.) Tento film je pro určitou věkovou skupinu, což znamená, že na každého neudělá dojem.

Transformers: Pomsta poražených

Transformers: Pomsta poražených (2009)

Bay a jeho mimozemští přátelé jsou opět tady. Tentokrát jde Sam na vysokou a Bumblebee se má vrátit k autobotům a jezdit na mise. Pak deceptikoni zabijí Optima a tím se dostáváme do Egypta a [blah, blah, blah]. Jediná věc, která mě ve filmu opravdu potěšila jsou roboti a pár scén s boji. Je to poněkud slabší odvar, ale pořád se mi líbil není co dodat. Doufejme, že další pokračování film nezkazí.

Rychle a zběsile 6

Rychle a zběsile 6 (2013)

Musím tento film bránit, ale bohužel. Celé série začala pokulhávat už na začátku Fast Five, ovšem potom ta honička na dálnici udělala své a svedla mě z cesty dát Fast Five 3*, ale zpět k Furious SIX. Hodně slabé, opravdu hodně slabé 4* má za to, že celý film se točil jen kolem záchrany Letty (Rodriguez), která si stejně na nic nevzpoměla jen začala žít svůj život znovu. Celý trailer působil velkou dávkou akce a já si najivně myslela, že to bude čistě o té akci a ne o zachraňování životů. Dom (Diesel) se údajně řídí kodexem a na prvním místě je rodina - doufám, že synáček Mii (Brewster) a Briana (Walker) bude akční a dodá sedmému dílu něco do sebe. Dostala mě také smrt Gisele (Gadot) má se vrátit, nemá se vrátit. O tom budeme spekulovat až před sedmým dílem. Sečteno potrženo - můj komentář nedává žádný smysl a Furious SIX se dal shlédnout, ale nic moc.

Legion of the Black

Legion of the Black (2012)

Film sám o sobě stačí shlédnout jednou, nejsou tam nějaké extra scény, které by se daly sledovat pořád a pořád dokola. Ani se tam moc nemluví, spíš zpívá. Příběh filmu je pěkný ukazuje na dívku, která je fanoušek Black Veil Brides a její rodiče mají za to, že je psychicky labilní a k tomu se pak ukazuje závěr, kde je dívka zavřená na psychyně a Andy Biersack ji přijde zachránit. Písničky z alba Wretched and Divine nemají můj obdiv, protože jsou slabší než z předchozích alb. Ovšem pro ty co BVB poslouchají od počátků Wretched And Divine: The Story Of Wild Ones je to skvělé jako (jak to dobře přirovnat abych neurazila) ... přirovnejte si to samy.

Hunger Games

Hunger Games (2012)

Na ony pověstné hladové hry jsem se ani moc nehrnula. Knížky jsem taktéž nečetla, takže milá maminko (Ježíšku) už vím co chci k Vánocům. Měla jsem dojem, že to budou jatka a představte si.. Vážně to byli jatka. Doslova s chutí jsem se vrhla na popcorn a sledovala jsem jak se vraždí navzájem. That's good. Film doporučuju všem co chtějí vidět hektolitry krve a těm ostatním taktéž. Opravdu zážitek, kterej si chci zkusit na vlastní kůži.