Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (26)

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Teď jsem to dokoukal a jsem lehce propocený a trochu se klepu. Toto nevyženu dlouho z hlavy. Věřím, že to není žádná fikce, ale realita dnešního světa.Výborný scénář a herci do jedno SUPER!!! Švédi se vytáhli, doma to asi nemají lehké. Komu jsem držel nejvíc palce, tak to nepomohlo, snad už nebude druhá série. I, když v koutku duše ......

plakát

Culture Club - Live at Wembley (2017) (koncert) 

Vydavatelství Cleopatra vydalo záznam loňského koncertu z Wembley. Včera mi to dorazilo z Anglie a musím uznat, že kluci v čele s Boy Georgem šlapou jak hodinky. Je tu ochutnávka dvou kousků co budou na novém albu Life, které bude k mání od podzimu 2018. Žádné velké efekty, ale poctivá nadupaná pop kapela s dechy a vokalisty. Lidi v sále si to užívají, tak jak já doma u televize.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Smutná, depresivní, krvavá nádhera. Důstojné rozloučení s legendou. Díky chlapi.

plakát

Na rovinu (2016) (TV film) 

Ať žije sport, hurá!!!! Pokud to aspoň z části funguje ve sportu jak v tomto televizním filmu, jsem rád, že nekoukám a nefandím žádnému sportu. Potěšila mě návštěva Pietra Savastana z Gomory.

plakát

Sade - Bring Me Home (2011) (koncert) 

V Praze jsem si koncert vychutnal, skvělá show, která stojí na dokonalé kapele a bezchybném zpěvu Sade Adu. Byl to můj splněný sen vidět Sade živě. Koncert jsem si pořídil na Blu-ray a patří k tomu nejlepšímu co v tomto žánru vzniklo. Jen doufám, že se ještě dočkám nějakých nových nahrávek.

plakát

Druhá šance (2014) 

Ždímačka s neskutečnými zvraty, psycho co by nemělo nikoho potkat. Waldau a Kaas výborní. Toto dlouho nevyženu z hlavy.

plakát

Životní šance (2014) 

Neskutečný film, kdo někdy viděl naživo zpívat chlapecký sbor něco z klasiky, tak mi dá za pravdu, že je to paráda. Tady z toho vyždímali to nejlepší a já fandil Stetovi, ať to všem natře.

plakát

London Spy (2015) (seriál) 

Rob Tom Smith napsal super scénář a všechny díly měly napětí, jako celek výborné. Víc konverzační než akční, ale to vůbec nevadilo. Ben Whishaw jako zamilovaný a ze začátku zmatený Danny, rozkrývající hru tajných služeb, taky bez chyb. BBC zase boduje.

plakát

Deadpool (2016) 

Nečekaně parádní film. Velice mu sluší sprosťačinky a cool hlášky, jednoduše řečeno je to celé coooool. Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál.

plakát

The Zombie Horror Picture Show (2014) (koncert) 

Koncert jsem si užil v přední linii a jeho vydání jsem si vychutnal ještě jednou a určitě ne naposled. Skvěle nasnímaná show, Rob je borec, bubákovští spoluhráči a můj oblíbenec Piggy D. Bezchybné.