Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Recenze (56)

plakát

Hříšná cesta do ráje (2013) 

Příjemné ukázky z atrakcí města Las Vegas, nepochopitelné momenty v ději, který bych nazvala nedějem...., popravdě nevím co měl film vlastně říci. Jediný vtipný moment na konci s šátkem, jinak spíš možná parodie? Žánrově ani drama ani komedie.

plakát

Lucy (2014) 

remix všeho, co už tady bylo, slečna je hybrid všech možných komiksových postav, řekla bych celého spektra /nechybí Matrix, 5Element, Catwoman, X-Man, aj...... /. Absolutní mišmaš nesmyslů bez smyslu, cílem možná zaujmout současnou pubertální populaci.

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Zpočátku mi to přišlo moc rozvláčné, příliš mnoho postav, hned od pilotu, ničemu nakonec nevadí, napětí nechybí, zpočátku se to nezdálo, ale chytí to a nepustí, první série jedním dechem.

plakát

The Zero Theorem (2013) 

stylizovaný humor pro náročnějšího diváka, skvělý David Thewlis

plakát

Stará křivda (2013) 

Vnitřní souhlas s hlavní myšlenkou tohoto filmu, že všichni tito tzv. duchovní poradci, věštci, kartáři, numerologové, astrologové aj. já nevím, rádoby rádci, vlastně podvodníci, by těm svým "cancům", kterýmižto oblbují nešťastné davy, měli v prvé řadě věřit sami, zamést si před vlastním prahem jak se říká, než začnou radit druhým ta líbivá, naučená, prázdná a moderní hesla, "všechno od srdíčka".... Btw., Forest Whitaker mne ani pro tentokrát nesklamal. Překvapivé rozuzlení v závěru nutilo k zamyšlení.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Musím přidat další hvězdu v plný počet. Velice zábavné, parodující, plné jemných niancí vynikajícího humoru. Detaily jsou nejlepší. Dlouhé záběry pné noblesních gegů. Celé stylizováno podobně jako u kupř. Rozpuštěný a vypuštěný, klasiky od Zemana, Vynálezu zkázy, ... podobný zážitek jako u Mazaného Filipa nebo třeba Podivného odpoledne Dr. Zvonka Burkeho.... :) Samá pobuchaná sranda. Roztomilé a shlédnuto někoilkrát a pokaždé úsměvné. Jde cítit poctivá práce, detailní propracovanost a větší finanční investice, která se musím říct, vyplatila. Doporučuji vidět!

plakát

Po zániku Země (2013) 

Nemůžu říct, že by vě mě kterákoliv akce vyvolala pocit napětí...., jediné co je zde napínavé je James Newton Howard a jeho zvuk, ten dokáže zvednout adrenalin. Will tady spíš vedlejší role, řekla bych, celé to odskáče ten kluk u pozadí, zbytek dokresleno. Hraní by bylo pro začátek tvrdším oříškem, proto to vyvažuje klukova kvalitní gymnastika. Jako pohádka pro nejmenší, řekněme jo, zdařilé.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

I sochu dojme smrt maleho ditete, kdyz k tomu hraji smycce, rozplace se temer kazdy. Kazdou matku ta predstava rozhodi a nenecha klidnou. Kdyz herecka place - co by matka nad ztracenym synem, svirajici pozustale oblecky po synatorovi.... dojme to. Stezejni bod ve filmu, kdy se rozplacete a rikate si to ne, to ne, jenom to ne... Valka musela byt strasna a takovych osudu a deti, kterym pousteli "sprchu"..., strasne.... Film plny dojemnych symbolu. Na pet hvezdicek to necitim. Prijatelny spad, hudba, ale kdyz srovnam s jinymi stejne tematicky zamerenymi filmy a jejich zpracovanim, ne ze by me to nedojalo z vyse uvedenych duvodu, ale zpracovani jsem videla lepsi, ktere zanechalo hlubsich dojmu, nez tento prumer.

plakát

Zbav se svých miláčků (2013) 

Harry alias Ginsberg... nechybí Kerouac a jeho spory v manželství, Burroughs, Rimbaud, Veraline.... mladí a plní pocitů, zábavné a plné všeho, heboučká romance, balzámem na duši.... mládí z beat generation, jejich dojmy, vztahy, city, myšení... scénář neopomněl nejmenší detaily. Je tam všechno. Nechybí nikdo a nic. Velmi věrohodné, citlivé, plné emocí. Veliké překvapení!