Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (72)

plakát

Lincoln (2012) 

Čekal jsem životopisný film o celém životě Lincolna. Ve výsledku jsem dostal pár měsíců jeho života, kde vyprávěl dvěma náhodným postavám, jak znal chlápka z Bostonu. Zklamání a strašná nuda

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

WOW, na to se nedá nic jiného říci. Byl jsem ve vyprodaném sále a všichni čuměli s otevřenou pusou na ten závěr. Tohle opravdu nikdo nečekal

plakát

Black Panther (2018) 

Šel jsem do kina s vědomím, že to tak dobré jak se tvrdí nebude. A měl jsem pravdu. Film byl vcelku nuda a postavy mě taky nijak extra nechytli..

plakát

Wonder Woman (2017) 

Na filmu je vidět jedna důležitá věc: DC se konečně rozhodlo, jestli chce být jako Marvel nebo jít vlastní cestou. U předchozích filmů jako Suicide Squad si nedokázali vybrat a dopadlo to hrozně. Teď když si vybrali, můžou to konečně rozjet.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jsem zklamaný. Podle trailerů a plakátu jsem čekal šílenou akci, ale studio se z toho snažilo udělat něco hlubokého (minulost postav jaký jsou chudinky až vám z toho slza ukápne). Ze záporňákům jsem měl spíše pocit, že to jsou spíše nepochopení hrdinové. Studio podle mě mířilo špatným směrem a radši z toho měli udělat trochu toho Deadpoola. To by film trochu oživilo.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Ben Affleck jako nejlepší Batman. Celý film je ale spíše trailer pro Justice League a příchod Darkseid. Doufám že v Justice League zapracují na bojových scénách, které byly značně chaotické a nepřehledné. Ale pokud máte rádi komiksy, tak budete spokojeni, i když BvS není žádný masterpiece.

plakát

Projekt minulost (2015) 

Napínavě to začíná, zdlouhavě a chaoticky to končí. Bohužel už dlouho nikdo nepřišel s originálním koncem pro film o cestování časem. Ale jinak, je to relativně dobrý film a člověk se u něho zabaví.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Pilot: Přišel jsem si pro béčkovou podívanou a to jsem taky dostal. Seriál byl natočen, aby to taky tak vypadalo právě proto je to tak skvělý

plakát

One Punch Man (2015) (seriál) 

Anime se drželo prakticky na 100% předlohy, což naprosto skvělé. Opět studio Mad house nezklamalo a ukázalo, že dělá vždy dobré anime. Hudba je naprosto epická a skvěle doplňuje souboje.

plakát

Kung Fury (2015) 

Tenhle film má vše, co pořádný film z 80. let má mít. Hrdina drsný jak šmirgl, Hitler co cestoval časem, dinosaurus, kung-fu, vikingové a další. Tohle je skutečná pocta všem filmů z minulého století. A dokonce i dobře natočená pocta.