Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (362)

plakát

Hunger Games (2012) 

Absolutni filmovy trapas. Nevim co dodat. Bylo to priserne. Jen hlavni predstavitelka mi prisla jako uchazejici herecka, proto ta jedna hvezda. Jinak to byla ale strasna vykradacka a naprosto dementni scenar.

plakát

Železná lady (2011) 

Naprosto zaslouzene dva oscary v jedinych dvou aspektech ve kterych tento film exceluje - Meryl Streep a masky. Jinak je to pratele bida s nouzi. Sverit film o jedne z nejvetsich politickych osobnosti 20.stoleti zenske ktera natocila sracku tak sokujiciho kalibru (omlouvam se za vulgarismus ale vhodnejsi slovo nenachazim) jako je Mamma mia je naprosty omyl. Nechci a nebudu si predstavovat baronku Thatcherovou jako senilni dementni starenu v zupanu a doufam, ze to neni posledni snimek o jejim zivote.

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Nejvetsi nedostatek tohoto filmu je snaha priblizit se kultovnimu Hrisnemu tanci. Kdyby se vyskrtly ty zbytecne reminiscence a pribeh byl zalozeny na ruznych kulturach a hudbe, bylo by to sice stale klise, ale alespon by to tak nebolelo priznivce puvodniho Hrisneho tance. Skoda.

plakát

Divoký Stomp 2: Nová generace (2010) 

Neuveritelne zbytecny film. A ten zacatek? Ten typek s paratkem v puse trumfnul meho doted nejneoblibenejsiho cernosskeho hece Dannyho Glovera, a to je vazne co rict.

plakát

Znovu 17 (2009) 

Na rozdil od Easy A, blby film v ramci blbeho zanru. A ze je to oddechovka? Ja si teda pri pomysleni, ze tohle nekomu prijde jako dobry film moc neoddechnu.

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Dobrý film v rámci blbého žánru. Uznejte sami, že natočit dobrou teen-age komedii není žádná sranda...rozhodně je to težší než zfilmovat nějaký geniální bestseller, tak mějte trochu uznání.

plakát

Armageddon (1998) 

Ale jo, je to sranda...jen mi vrta hlavou, proc kdyz na Zemi miri nejaky sebemensi meteor, tak vzdy dopadne na Manhattan...

plakát

Casper (1995) 

Vzpominam si jak akorat zacinala moje puberta a neprala jsem si nic jineho nez narazit nekde na nejakeho ducha...

plakát

Americké psycho (2000) 

Ty hluboke rozbory o odrazu moderni spolecnosti v charakteru hlavniho hrdiny mi prijdou v pripade tohohle filmu uplne mimo misu. Bud vas to bavilo a nebo ne...me to jednoznacne pobavilo.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

ctyri hvezdicky za skvely vtipy, ctyri za skvelej scenar a pet za casting - 13 hvezdicek. Dala jsem kompletni 4 serie za 6 dni. Ted jsem to dokoukala a...TEN KONEC! Navic tvurci vedi kde prestat a napriklad na rozdil od Dextera nerozpatlavaji dobry namet na vynosnou brecku o nicem. Tohle proste musite videt! Jen takovy detail...prelozit Breaking Bad jako "Pernikovy tata" je uboha zhovadilost...velmi by me zajimalo, jaky chemicky prvek zacina na "Tá". Ten kdo to vymyslel bud serial nevidel a nebo je to idiot.