Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Spáči (1996) 

SPOILER!!! Škoda, že ho mohli zabít jen jednou, hajzla! Film i kniha nenechají nikoho klidně spát úvahami o tom, zda trest odpovídá zločinu.

plakát

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (1965) (TV film) 

Jak se na prostoru televizního filmu a pouhých sedmdesáti minut dá natočit velké dílo.... Bolestivě reálné, chladné, napínavé i přes tušený konec. Mistrovské herectví i režie, obzvlášť z pana Adamíry běhá mráz po zádech! Proč už to dneska nejde?

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Plytký velkofilm, kde Affleck je možná o něco míň prkennej než obvykle. Tmavomodrý svět po americku.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Takhle rozjuchaná není ani ABBA na speedu. Celý kousek od propadu do totální trapnosti zachraňují jen kukadla Amadny Seyfried a Meryl, která prostě blbě hrát neumí, i když se o to režisérka se scénáristkou usilovně snaží. A proč byly do rolí kamarádek obsazeny ty dvě naprosto asexuální rachomejtle, to taky nevím. Písničky Does your mother know a Take a chance on me jsou pak totální karikaturou. Ale to je jen třešnička na dortu...

plakát

Švadlena (2015) 

Zpočátku hravé s postavičkami jak od Tima Burtona , s přibývající stopáží bolestivé. O tom, že návraty domů mohou přinést rozhřešení, ale cena může být vysoká. Pomsta je naštěstí sladká...

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Dámy Wachowské přišly o koule. Ale asi se víc zajímají o módu. Vesmírná slátanina, kde Mila Kunis nosí pěkný hadry a Eddie Radmayne se snaží dýchavičnou mluvou zakrýt, že je prostě dobrák od kosti.

plakát

Monstrum (2017) (TV film) 

Polesný režíruje jak ponocný. Plytký scénář a toporní herci tomu nepomáhají.