Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Království zombie: Ashin ze severu (2021) 

Bohužel značně horší než seriál, děj je poněkud křečovitý. Hodně pomalé tempo, hlavně v první polovině, druhá polovina je už plynulejší a akčnější ale i tak to nevyvažuje.

plakát

Želvy Ninja (2014) odpad!

Jedno z nehorší zpracování jinak skvělého komiksu, nudné, otupující a naprosto hloupé.

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

Konečně Punisher jak má být, brutální a nekompromisní. Tímto stylem měl následovat celovečerní film který by navázal na Kata z roku 2004 a posunul ho blíže původnímu záměru komiksů. Bohužel, nestalo se tak, místo toho ale přišel velice dobrý seriál...

plakát

Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997) 

Nejhorší zpracování Mortal Kombatu které kdy bylo vytvořeno, příšerný scénář i režie. Absence hned několika herců z prvního dílu, hlavně Lamberta který měl tou dobou plné ruce práce na filmu Beowulf. Zcela nesmyslná smrt Johnnyho Cage, hned v počátku měla být zřejmě jen upozornění na to jaká hrůza bude následovat. Kdo má zkrátka rád Mortal Kombat tak dá zcela jistě přednost prvnímu dílu, hrám nebo seriálu Conquest.

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Na tohle se dá napsat pouze toto : Je to ten nejvíce nechutný a zvrácený film všech dob, výlet za hranice perverze a hnusu. V Itálii která je silně katolická natočit takový to film nebyl skutečně moc dobrý nápad. Krátce po dokončení byl režisér zavražděn, proč asi ? Snad nejhorší na tom celém je postava el prezidente, to je nejvíce zaostalý a úchylný tvor ze všech.

plakát

Amerika 3000 (1986) 

Tenhle kousek je skutečně něco, Amerika v roce 3000 je plná písku a bojů o holé přežití. Feminizmus je zde na každém kroku, muži jsou bráni jen jako podřadný druh. Ale jen do doby, dokud hlavní hrdina nenajde bunkr určený pro lidi z Bílého domu. Je na čase aby se pan prezident vrátil, válka mezi oběma pohlavími začíná. Navíc ten dvojhlasný simultánní překlad byl boží.

plakát

Blanche - královna zbojníků (2002) odpad!

Tento kus je jeden z nejhorších jinak dobrých francouzských filmů, příšerný děj který je až k nevydržení. Podivná hlavní hrdinka a trapné akční scény které nemají žádní koncept. Přetrpěl jsem to jen kvůli tomu že jsem chtěl vidět Gérárda Geparddieu, ten se objeví pouze na pár chvil a to až ke konci filmu. Sto čtyři minut je u takovéhoto díla naprosto zničující.