Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (46)

plakát

Batman vs. Red Hood (2010) 

Klasická ruční animace rozhodně neurazí. Navíc je to slušně brutální na "animák". Škrcení, ustřelování hlavy, umlácení páčidlem.. a to vše s krví. Soundtrack je snad největší plus. Jde s temnou atmosférou ruku v ruce. A příběh. Bál jsem se jak bude debilní (zatím jsem se k žádnému DC/Marvel animáku nedokopal, takže jsem neměl představu a spíše jsem si myslel, že to bude buď přepsaný komiks bez krve a nebo něco trapně naivního), ale příjemně překvapil. Je to sice pouhé "nový záporák - bitka - problém - finále", ale příjemně okořeněné. prostě super! :)

plakát

Mortal Kombat: Rebirth (2010) 

Tohle má atmosféru! Jestli bude celovečerák stejně "reálný", bude to prostě kulervoucí. Nebo katastrofa..

plakát

Avatar (2009) 

Svět to má dobře vymyšlený, na samičky se díva dobře a skoro nahá Sigourney je třešnička na dortu. Ale to je tak všechno. Jdu si pustit Albion..

plakát

Barbar (2009) 

Pomalé, temné, tiché, brutální a plné nádherných obrazů.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Vic panchartů to chtělo. Potenciál z traileru se objeoval práve jen ve scénách s nimi..

plakát

Bronson (2008) 

Takový jiný "vězeňský" film s parádním Tomem Hardym.

plakát

Dead Set (2008) (seriál) 

Klasická Zombie-akce s originálním prostředím. Má to u mě velký plus za konec. Konečně víme jak to s něma dopadá a né, že jen odletí/odjedou/odplavou/whatever :)

plakát

Kat: Válečná zóna (2008) 

Punisher ve stylu krvavých béček let 80.? Nekompromisní záběry jako v komiksu? Ano. Nic víc, nic míň. Nečekejte žádný extratřídový herecký výkony. Čekejte jen Franka Castla. Takovýho, jaký má být.