Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (46)

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Který [něco čínsky] to utl? Jeden z mála (neanime) seriálu, který mě bavil od začátku do konce. Těšil jsem se na každý další díl a čekal, cp nového se o posádce dozvím. Ale teď? Co je pastor zač? Co River? Kayleen? Atd? To se asi nedozvím. [něco čínsky] vždyť je tu ještě Serenity. Jdu se dívat.

plakát

Barbar Conan (1982) 

Nepřekonané a nejspíš i nepřekonatelné fantasy se skvělým Arnoldem a ještě lepší hudbou. Tenhle film mě vždycky dostane.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

"Nezastřelte sami sebe. Nezastřelte se navzájem. Ale hlavně... Nezastřelte mě!" Tenhle film snad ani lepší býti nemůže! Takhle má vypadat béčko.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Steampunková pohádka z rozvernou babčou v hlavní roli? To všechno v Miyazakiho kresleném kabátu, jemuž neumím odolat? A k tomu všemu strašák ve skvělém fraku! Tenhle film prostě miluji.

plakát

Dead Set (2008) (seriál) 

Klasická Zombie-akce s originálním prostředím. Má to u mě velký plus za konec. Konečně víme jak to s něma dopadá a né, že jen odletí/odjedou/odplavou/whatever :)

plakát

Chage and Aska: On Your Mark (1995) (hudební videoklip) 

Kolik krásného se může vejít do tak krátkého. Miyazaki je bůh! Jediné co bych vytknul je vážně ta délka. Tohle mělo býti dlouhé, i když si to na druhou stranu nedokážu představit.