Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (6)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Věřím, že takové filmy někomu dokáží změnit i život. Přinejmenším budete na film pár dní vzpomínat a všem ostatním doporučíte. Takových filmů víc a bude líp!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tohle se natočí tak maximálně jednou za 50, možná 100 let

Warrior

Warrior (2011)

Abyste si tenhle film vychutnali, nemusíte bejt fanda ultimátních zápasů a vlastně ani jakéhokoli bojového sportu. A víte co? Nemusíte ani sportovat. Ano, celý film je klišé, ale vážně byste chtěli od sportovního drama něco jiného? Amíci tohle uměj, ale tady drobet zpomalili a nechali jednotlivé herce ukázat co v nich je. Díky za nemluvného Toma Hardyho! Komu na konci filmu neukápne slza, neni správnej chlap s koulema! :)

Útok na Wall Street

Útok na Wall Street (2013)

No ty wole! Pro mě překvapení roku. Nesmíte dát na obrázek hlavního hrdiny s maskou. Trochu jsem se spletl a myslel, že pujde o nějaký bankovní loupeže a pod. Jenže až se po několikáté dostanete do nemocnice kde už neberou ani vaše kreditky a dozvíte se že už nemáte na léky vaší ženy, práce v řiti, žena... budete si přát abyste si tenhle film nikdy nepustili. Od začátku tušíte co přijde, ale o ten konec tu vůbec nejde. Zůstane pachuť po skončení filmu, že tohle je realita. Hlavní hrdina s krkem wrestlingového zápasníka je pak už jen třešínka na dortu. Skvěle uvařeno a tak si to pěkně snězte. Ale já vás varoval! Kurwa chci dát 6 hvězdiček!

Bronson

Bronson (2008)

Nemohu sehnat poster s Bronsonem kurwa drát! Tak jako tady už nikdy nebudu z filmu překvapen. Pamatuji si že ten den jsem měl jít na trenink a když sem tohle dokoukal nemohl jsem dělat nic, vůbec nic! Díky, od této doby je Tom Hardy numero uno.

Zmizení

Zmizení (2013)

Nejlepší film roku 2013! Navíc si přičtěte perfektní výkony Gyllenhaala a Jackmana. Řadím mezi mé top ten!

Ovládací panel

Fanklub

(1)