Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Dexter byl nejlepší seriál, který jsem kdy viděl. Po osmi letech skončil závěrem, jehož skončení bylo volné. Myslel jsem si, že Dexter skončí na šibenici, ale on jakoby zemřel. Na konci seriálu se ale objevil. Z Miami dobře zmizel. Seriál si z knižní předlohy toho vzal velice málo. Scénaristé prostě odvedli dobrou práci a Hannah tam místo Rity zakomponovali velice dobře. Bylo mi líto Debry, ale co naděláme...

Pán času

Pán času (2005)

Skvělý, britský seriál. Každé díly vás ničím překvapí a parádně na sebe navazují. Mým nejoblíbenějším doktorem byl herec David Tennant.Kulturní vložky v seriálu taky nejsou špatné. Kéž by si pro mne Doktor přiletěl v Tardisu.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První díl upoutal mou pozornost. U dalších dílů má pozornost u tohoto fantasy seriálu klesala. Přestal jsem seriál sledovat někdy v druhé sérii. Přijde mi to totiž pořád stejné. Nejen, že se tu objevují samé říše, ale ony fantasy říše, dokonce parazitují na cizích fantasy seriálech a filmech. 4 Hvězdičky si tato fantasmagorie zaslouží.

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Tak jsem dokoukal první sezónu a musím říct, že to je naprostá pecka! Ten seriál na konci tak vygradoval, až mě to překvapilo. Konec byl zajímavý a ta agentka s bipolární poruchou byla chudák. Ona měla skoro ve Všem pravdu a schytala to na konci elektrošoky. Lež je ve společnosti nezbytný faktor k přežití. Já být tím seržantem, zachovám se stejně.

Poslední základna

Poslední základna (2012)

Takže, abychom se do toho pustili. Tento seriál má pouze první sérii a poslední díl byl takový, dali by se říci hodně zvratový. Všechny díly měli spád, určitou hlubokou myšlenku. Škoda, že se už neodvážili natočit další série. Dalo by se to více rozvinout. Zápletka seriálu byla zdařilá.