Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Koncepce tohoto filmu je založena na Planetě Pandoře a jejich obyvatelích. Ve filmu můžeme vidět milostná setkání, ale i spousta akce. Tento film si u mne získal velkou oblíbenost. Ve filmu se povedla skloubit hudba s efekty. Skvěle to do filmu zapadá a divák se do děje více ponoří. James Cameron opět nezklamal a dokázal, že je mistrem svého oboru.

Matrix

Matrix (1999)

Film, který nám předkládá počítačovou realitu. Myšlenka tohoto filmu spočívá v tom, že vědomí lidské bytosti je připojeno na počítač a v mysli té osoby se odehrává počítačová realita. Bratři Wachovští dokázali, že dokážou natočit pořádný film se skvělou myšlenkou a se skvělými efekty. Je to prostě film, který žádného mladšího diváka nezklame. Starší lidé si taky přijdou na své.

Pokojný bojovník

Pokojný bojovník (2006)

Viděl jsem ten film nejdříve po prvé, po druhé a... Zaujaly mne Ty myšlenky, které byly ve filmu prezentované. Film je hodně motivující a hlavně je inspirovaný podle skutečné události. Tento film se pro mne stal totálním kultem. Sice je tam mnoho otřepaných frází, ale pokaždé v tom filmu najdete něco nového.

Free to Play

Free to Play (2014)

Konečně jsem viděl dokument, při kterém mne mrazilo v zádech. Dokument byl skvěle natočený a vévodil mu Dendi s týmem Na`Vi. Životní příběhy byly super a hlavně mne dostala story Dendiho. Dendi jako hráč je velký dříč a je prostě nejlepší na světě. Obdivuji jeho pevnou vůli a Valve děkuji za to, že se běžným lidem snaží ukázat, že to s námi nejde z kopce, ale že je hraní prospěšné. Snad se přístup k hraní ve společnosti za několik let změní. Očekávám razantní změny! :)

Nymfomanka, část I.

Nymfomanka, část I. (2013)

Milé děti, jaký je rozdíl mezi láskou a sexem? Lásku máte na stálo, sex si můžete užívat s kdekým. Ten snímek má něco do sebe. Těším se na další část. Nemám k tomu, lehce senzitivnímu dílu, žádné speciální výhrady.